Renklerin öyküsünü el sanatlarına taşıdılar

Güncelleme Tarihi:

Renklerin öyküsünü el sanatlarına taşıdılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2015 12:16

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi tarafından yetişkinlere yönelik ücretsiz olarak düzenlenen el sanatları kurslarına katılanların yapmış olduğu eserler, "Geçmişten Günümüze Renklerin Öyküsü’ adlı karma sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Haberin Devamı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda düzenlenen sergi açılışına, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Tarihi Sürücü Evi ve Atalar Konağı’nda, konusunda uzman beş eğitmen tarafından verilen kurslarda ortaya çıkan eserlerin yer aldığı karma sergi büyük ilgi gördü. Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, sergide oldukça çeşitli eserlerin çok çeşitli ve güzel olduğunu belirtip, emeği geçenlere teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı da "Denizli’nin değişik mekanlarında 20 el sanatları kursu düzenledik. Ücretsiz olan kurslarımıza yer ve malzeme desteği sağlıyoruz" dedi. Keçe, ahşap boyama ve oyma, tel kırma, minyatür, çini, ebru ile giyim ve aksesuar tasarım eserlerinin yer aldığı sergi, 9 Ekim’e kadar gezilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!