Rekabetin böylesi

Güncelleme Tarihi:

Rekabetin böylesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 01:17

“İYİLİĞİN de rekabeti olur mu?” demeyin... Oluyor... Olsun...

Haberin Devamı

Hele hele konu hastanelerde şifa bekleyen yüzlerce insanın ihtiyacı olan kan ve trombositse kesinlikle olsun. İlk olarak Hürriyet EGE’nin duyurduğu, yaklaşık 4 yıldır 200’ün üzerinde onkoloji hastasına bu anlamda destek veren Serhat Aytan’ın, CNN Türk’te Mirgün Cabas’ın hazırlayıp sunduğu ‘Her Şey’e konuk olmasının ardından ilginç gelişmeler yaşandı. Aytan’ın 20 Kasım’daki canlı yayında ilk kez paylaştığı, kuruculuğunu yaptığı grubu ‘Kan Ordusu’nun ismi sadece 1 gün sonra yine yaygın bir kan bulma ağı olan ‘Kan Gönüllüleri’ tarafından satın alındı. www.kanordusu.com/org/net uzantılarıyla arama yapanlar Kan Gönüllüleri’nin resmi internet sitesine yönlendirildiklerini görünce şaşkınlık yaşadı.

Rekabetin böylesi

Haberin Devamı

‘Gerçekten sağlık olsun’
Serhat Aytan, olayı doğruladı, şöyle dedi: “Canlı yayında ilk kez ‘Kan Ordusu’ ismini söyledim, hemen ertesi sabah adı ‘kan ordusu’, uzantısı ‘com’, ‘net’ ve ‘org’ olan siteleri gördük. Daha önce alınmamış olması tabii ki manidardı. Öğrendik ki, isim hakkını alanlar da bir başka kan bulma grubuymuş. Kendilerine ulaştık, durumu sorduk. Kanla ilgili her konuda aynı politikayı izlediklerini söylediler. Sonuçta bu grup da insanların şifa bulması için çaba gösteriyordu. Tabii biz de isterdik kendi ismimizle bir internet sitemizin olmasını. O yüzden sadece şaşkınız ve ‘Sağlık olsun’ diyoruz. İyilik tek bir kişiye veya gruba has bir durum olamaz.”
Kan Gönüllüleri Grubu yetkilileri ise 7 yıldır pek çok insana yardımcı olduklarını, Kızılay’la ilişki içinde bulunduklarını dile getirmekle yetindi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!