Prensin altın işlemeli davetiyeleri Denizli’den

Güncelleme Tarihi:

Prensin altın işlemeli davetiyeleri Denizli’den
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2011 00:00

Denizli’de, yıllık 100 milyon doların üzerinde ihracat yapan, 2 bin kişinin çalıştığı Ozanteks, İngiltere’nin heyecanla beklediği ve 29 Nisan’da Londra’daki Westminister Kilisesi’nde yapılacak İngiltere Prensi William ile Katherine Middleton’un düğün davetiyeleri üretti.

Haberin Devamı

Davetiye havlulara özel bir teknik kullanılarak Prens William ile Middleton’un isimleriyle 29 Nisan 2011 tarihi altınla işlendi. Davetiyede altın kalp içerisinde prens ve müstakbel eşinin isimleri ve düğün tarihi yer alıyor.
Ozanteks’in Hobby Home Collection markasının ürettiği altın işlemeli 40 bin davetiye üç haftada üretilerek İngiltere’ye gönderildi. Almanya’da çalıştığı Belotex firmasının İngiliz Kraliyet Ailesi’ne tavsiyesi üzerine siparişi aldıklarını belirten Ozanteks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Katrancı, “Altın işlemeye Türkiye’de ilk diyebiliriz. İngiltere’de böyle bir davetiye kullanılması çok alışılagelmiş bir şey değil. Fakat Almanya’da bulunan ortak dostumuz sayesinde böyle bir fikir ortaya çıkmış. Farklı bir şey yapmak istemişler” dedi.
Denizli’nin adını ön plana çıkarmak istediklerini ve davetiyeleri üretmekten gurur duyduklarını vurgulayan Katrancı, özel anlaşma gereği altın işleme tekniği ve sipariş bedeli konusunda açıklama yapamadıklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!