Polisten suçlulara rahat yok

Güncelleme Tarihi:

Polisten suçlulara rahat yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2012 00:00

İzmir Emniyeti’ne bağlı asayiş ekipleri, bir haftada 36 farklı olaya müdahale ederek 59 kişiyi yakaladı. Özellikle konutlardan hırsızlık yapanların aralarında bulunduğu zanlılardan 16’sı tutuklandı.

Haberin Devamı

EMNİYET Müdürü Ali Bilkay’ın göreve gelmesinin ardından yenilenen resmi asayiş ekipleri, büyük aşama gösterdi. 24 saat suçlulara göz açtırmayan 3’er kişilik yaklaşık 170 ekip 2-9 Mart arasında önemli sonuç aldı.Buca, Bornova, Balçova, Konak ve Karşıyaka’da görev yapan ekipler, bir haftalık sürede, 10 ev, 7 işyeri, 8 otodan, 11 de diğer hırsızlık olmak üzere toplam 36 olaya müdahale etti. Olay yerlerinde anında yapılan operasyonlarla 59 zanlı suçüstü yakalandı, 16’sı tutuklandı. Ayrıca, aranan 268 kişi hakkında da yasal işlem yapılırken, 175 içimlik esrar ve 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kan değişikliği faydalı

İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, asayiş ekiplerinin başarısına sevindiklerini belirterek, “Son yaptığımız değişiklik ve atamalarla kan değişikliği işe yaradı. Vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışan resmi ekiplerimiz, özellikle suçüstü müdahalede önemli yol katetti. İzmirlilerin de desteğiyle suçlulara göz açtırmıyoruz. Etkin mücadelemiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!