Pedagog denetimli oyuncak satışı

Güncelleme Tarihi:

Pedagog denetimli oyuncak satışı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2011 00:00

Ağırlıklı olarak AVM konsepti içinde ülke genelinde 46 mağazayla faaliyet gösteren oyuncak sektörünün lider kuruluşu Hayal Dünyası, Ege’de de hızla büyüyor

Haberin Devamı

OYUNCAK sektörünün önde gelen kuruluşlarından Hayal Dünyası, satışını yaptığı ürünleri pedagog ve çocuk geliştirme uzmanlarının denetiminden geçirerek, raflara koyuyor. Kurum, oyuncakları bünyesinde bulundurduğu uzmanlara deneterek, oynatarak test ediyor ve uygun gördüğünde mağazalarında satışa sunuyor.  Personelini de pedagog eğitimi ile bilinçlendirdiklerini ve sertifikalandırdıklarını isöyleyen Hayal Dünyası Oyuncak Yönetim Kurulu Başkanı Adil Özyiğit, sektörde bir ilke imza attıklarını kaydetti. Oyuncağın, çocukların meslek seçimlerinde, dolayısıyla geleceklerinde çok önemli etken olduğunu vurgulayan Özyiğit, “Çocukların kişilik ve yetenek gelişimini sağlayarak, yetişkin dünyasına yardımcı olur. Doğru seçilen oyuncağın çocukların psikolojik gelişimi kadar kültürel gelişimini desteklediği biliniyor. Bu nedenle oyuncak personelin konusunda uzman kişilerce eğitilmesine önem veriyoruz” dedi.

Bilgisayar sorun

Haberin Devamı

Özyiğit, evrensel değerlere sahip kişiler yetiştirmek için, çocuğun hayatında bilgisayarı sınırlandırıp, oyuncağa daha çok yer vermek gerektiğini ifade etti. Özyiğit, “Tüketicimizi tanımak ve onların her türlü beklentilerine yanıt vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ürün ve servis kalitemizden asla feragat etmiyor, sağlık güvenliğini koruyarak ulaşılabilir fiyatlarda ürünler sunuyor ve tüketicinin yanında oluyoruz” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!