Park Bornova'dan e-atık projesine destek

Güncelleme Tarihi:

Park Bornovadan e-atık projesine destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2012 12:17

İzmir’de, Evciler Geri Dönüşüm Firması ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin yürüttüğü “E-Atık Projesi” kapsamında Park Bornova Outlet Center’da bir stant açıldı.

“Çevreyi Koru Eğitime Destek Ol” adıyla yürütülen projesi ile evlerde ömrünü tamamlamış, bozuk, eski veya artık kullanılmayan tüm elektronik cihazlar toplanıyor. E-atık geri dönüşüm tesislerinde çevreye zarar vermeden değerlendiriliyor, aynı zamanda da projeden elde edilen gelir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne aktarılıyor. Projeye katılan ve yardımda bulunan herkes hem çevreyi koruyor hem de eğitime destek vermiş oluyor.
Park Bornova Outlet Center’ın Genel Koordinatörü Aysel Öztezel “Sosyal sorumluluk alanında yapılan her işte adımızın olması bizi mutlu eder. Günümüzde elektronik atıklar gerçekten büyük bir sorun teşkil ediyor, bu atıkların toplanıp gelirinin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne gidiyor olması çok yararlı, bu çalışmanın içerisinde Park Bornova Outlet Center olarak yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!