Pamukkale'den sosyal market

Güncelleme Tarihi:

Pamukkaleden sosyal market
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:48

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi, belediyenin ve hayırseverlerin yardımlarını ilçe sınırlarında oturan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için sosyal market projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında ilk olarak Pamukkale Belediyesi Sosyal Market Derneği kuruldu.

Haberin Devamı

Pamukkale Belediyesi'nin belediye sınırlarındaki ihtiyaç sahibi vatandaşları belirlemek, yapılacak yardımların koordinasyonu, hayırseverlerin yardımları ile ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerini organize etmek amacıyla Pamukkale Belediyesi Sosyal Market Derneği kuruldu. Derneğin Pamukkale Belediyesi'nin Atatürk Caddesi'ndeki ek binasında hizmet vereceği kaydedildi. Derneğin Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kurumun yasal kuruluş sürecinin tamamlandığını söyledi.

Dernek kanalıyla Pamukkale'de ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Başkan Gürlesin, "Sosyal belediyeciliği sosyal marketle en iyi noktaya getirmek istiyoruz. Dernekle belediyemizin yapacağı işbirliği kapsamında, hayırseverin gıda bankacılığı kapsamında yapacakları giyecek, yiyecek ve temizlik gibi ihtiyaç malzemeleri bağışları, belediyemize ait Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ek hizmet binası zemin katında sunulacaktır. Bugün kurduğumuz sosyal market derneğimiz, bu bağışları kabul edecek ve belediyemiz ise bu bağışları sosyal market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaktır" dedi.

Haberin Devamı

İhtiyaç sahiplerine verilecek 'Pamukkale Sosyal Kart' üzerinden işlemlerin gerçekleşeceğini söyleyen Başkan Gürlesin, "Belediyemiz tarafından kurulacak sosyal marketle ilçemizdeki tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, adil bir şekilde belirlenecek ve kendilerine vereceğimiz Pamukkale Sosyal Kart ile marketimizde kendi seçerek kendi beğenerek alışveriş yapabileceklerdir. Biz belediye olarak bu kartlara ailenin ihtiyaç durumuna göre belli bir puan yükleyeceğiz. Sosyal marketimizdeki ürünlere de maliyeti üzerinden belli fiyatlar koyacağız. Ve ihtiyaç sahibi vatandaşımız alışveriş sepetini alıp eşiyle çocuğuyla para ödemeden karttaki limiti ölçüsünde alışveriş yapabilecek" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!