Oyuncak ve kitapları başkasıyla paylaşmak

Güncelleme Tarihi:

Oyuncak ve kitapları başkasıyla paylaşmak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2010 00:00

Denizli Belediyesi, Dünya Sağlık Örgütü Sağlıklı Kentler Projesi kapsamında hazırladığı Çocuk ve Aile Ruh Sağlığı Destek Projesi kapsamında “Paylaşıyoruz” adlı kampanyayı hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Okullara ve alışveriş merkezlerine oyuncak ve kitapların toplanabilmesi için kutular yerleştirildi. Evlerde fazlalık olan, kullanılabilir veya küçük onarımla işylev kazandırılabilecek oyuncakların ve kitapların bu kutularda toplanması sağlandı. Toplanan oyuncak ve kitaplar ayrıştırıldı, kullanılabilir olanlar belirlendi.

Öğrenciler çok mutlu

Hacıeyüplü Köyü ve TOKİ ilköğretim okullarında kitap ve oyuncaklar törenle dağıtıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve kampanyaya destek veren okulların yöneticilerinin katıldığı törende hediyelerini alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Kampanyaya katılan okulların yöneticilerine teşekkür belgesi veren Gökoğlan,  paylaşım duygusunu artırmayı amaçladıklarını söyledi.
Paylaşılan bir oyuncağın veya kitabın bir başkasının hayatını değiştirebileceğini, kampanyanın bu yüzden kendileri için farklı bir anlam taşıdığına dikkat çeken Gökoğlan, “Sevgi Eli, Çocuk Meclisi ve Sağlık Müdürlüğü’yle yürütülen kampanyalya yoğun ilgi gösterildi. Öğrencilerimizin küçük yaşlarda paylaşma duygusunu öğrenmesine katkı koyan bu kampanyanın güzelliğini bu gün burada o oyuncağa ve kitaba sahip olan çocukların gözlerine baktığımızda görebiliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!