Örnek davranış

Güncelleme Tarihi:

Örnek davranış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2013 01:16

İngiliz çiftlerden 100 öğrenciye kırtasiye yardımı.

Haberin Devamı



MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde yerleşik olarak yaşayan iki İngiliz aile Pınarköy Köyü'ndeki eğitim gören Pınar İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
Köyceğiz'de bugüne kadar sokak hayvanları için yaptıkları yardımlarla tanına İngiliz Sheila Rogers (70) - Eamonn Rogers (76) ve Jane Greenhalgh (70)-George Greenhalgh (74), bu defa öğrencilere yardım elini uzattı. Rogers ve Greenhalgh Çifti, her ay sonu Köyceğiz Meydanı'ndaki Aslanlı Park'ta düzenlenen kermeste, kendi yaptıkları börek, kek gibi yiyecekleri ve kullanmadıkları ikinci el eşyaları satarak elde ettikleri toplam 6 bin lira ile 250 öğrencisi bulunan Pınarköy'deki Pınar İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki yardıma muhtaç çocuklara kırtasiye malzemeleri satın aldı. Çanta, kalem, defter, kalek kutusu, silgi, kalektraş, cetvel, kuru, sulu ve pastel boya, oyun hamuru ve defter kabından oluşan kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye dağıtılmak üzere okul yetkililerine teslim edildi.
Kırtasiye malzemelerinin teslimi sırasında iki İngiliz çifte eşlik eden emekli İngilizce öğretmeni Ayşe Erdoğmuş, “Rogers çifti üç yıl, Greenhalgh çifti de 10 yıldır yerleşik olarak Köyceğiz de yaşıyor. Artık bizden biri oldular. Böyle bir yardım yapacaklarını söyleyip, benden yardımcı olmamı istediler. Seve seve kabul ettim. Okul Müdürü Selda Kamacı ile görüşüp, ihtiyaçları belirledik. Öğreancilerin iehtiyaçlarının bir kısmını da karşılayıp, onları mutlu edebildiysek, bu bize yeter” dedi.
Pınar İlkokulu ve Ortaokulu müdürü Selda Kamacı, destekleri ve duyarlılıkları nedeniyle İngilizler'e teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!