Ölüm kına gecesinde geldi

Güncelleme Tarihi:

Ölüm kına gecesinde geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2013 16:18

AYDIN'ın Çine İlçesi'nde, 62 yaşındaki kanser hastası Yaşar Ulu, kızı Şennur Ulu'nun kına gecesinin başlamasına kısa bir süre kala yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Çine'deki bir akaryakıt istasyonunda market işleten Mehmet Garip (26), bir süre önce gönlünü Şennur Ulu'ya (25) kaptırdı. Garip, genç kızın aşkına karşılık vermesi üzerine ailesinden istetti. Ailelelerinde onay vermesinin arından iki genç Ağustos ayında düğün yapıp, nikah masasına oturma kararı aldı. Ancak, genç kızın böbrek kanseri olan annesi Yaşar Ulu, durumunun ağırlaşması üzerine bir an önce kızının mürivetini görmek için düğünü erkene almalarını istedi. Bunun üzerine genç kızın Yenimahalle'deki evinin yanındaki arazide, 8 Haziran'da düğün yapılması karar verilip, davetiyeleler dağıtıldı. Dün (cuma) akşam yapılması planlanan kına gecesi öncesinde davetlilere düğün yemeği verildi. Kına gecesi için bindallısını giyen Ulu, yan odadaki annesinin ölüm haberiyle yıkıldı. Kına gecesi ve bugün yapılacak olan düğün iptal edildi.

Haberin Devamı

Ulu'nun cenazesi bugün Çine Merdin Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın andından Karpuzlar İlçesi'ne bağlı Ömerler Köyü'nde gözyaşları içinde toprdağa verildi. Şennur Ulu'nun 6 yıl önce de babası Kamil Ulu'yu kanserden kaybettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!