Öğrenciler ikinci dillerini seçiyor

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler ikinci dillerini seçiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2012 00:00

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde yeni öğrenciler kayıt heyecanı yaşarken, zorunlu olan ikinci yabancı dil seçimini yapabilmeleri için Yabancı Diller Yüksekokulu her dil için ayrı stant kurdu.

Haberin Devamı

10 farklı yabancı dil seçeneği ile öğrencilere yol gösteren öğretim elemanları, kurdukları stantlarda ülkeleri ve dilleri tanıtıcı bilgilerle ikinci dil seçeneklerini tanıtıyor. Zorunlu İngilizce'nin yanı sıra Fransızca, Almanca, Yunanca, İtalyanca, Rusça, İspanyolca, Japonca, Portekizce, Arapça ve Çince dil seçenekleri bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu, öğrencilerin hedefleri doğrultusunda doğru tercihi yapmaları için, kayıt dönemi boyunca stantlarda bilgi verecek.

Öğrencilerin sadece eğitim döneminde değil, mezuniyet sonrasındaki iş hayatlarında ikinci dil seçeneğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Üstünlüoğlu, “Kayıt döneminde kurduğumuz stantlarda öğrencilerimize alanlarına yakın, en doğru tercihi yapmaları için yardımcı oluyoruz. 10 dilde tüm öğretim elemanlarımız öğrencileri en doğru şekilde yönlendirmeye yardımcı oluyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!