Ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Ödüller sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 00:00

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nca bu yıl ilk kez düzenlenen TGF İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması’nda dereceye girenler, Ankara’da düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Türkiye’nin dört bir yanından 135 gazetecinin 187 eserle katıldığı yarışmada, 9 dalda, aralarında Doğan Haber Ajansı’ndan Ergin Karataş ve Hürriyet’ten Banu Şen’in de bulunduğu 14 gazeteciye ödül verildi. Büyük jüri, oybirliğiyle, Milliyet Gazetesi yazarı Hasan Pulur’u, “İsmail Sivri Meslek Onur Ödülü”ne layık gördü.
TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, “İsmail Sivri iyi bir gazeteci olduğu kadar tam bir gönül adamıydı. Hem İzmir hem de Anadolu’daki gazeteciler için örnek çalışmalar yaptı. Uzun dönem İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinde bulunan onursal başkanımız, TGF’nin de kurucu başkanlığını üstlendi. Federasyonun kuruluşuyla Anadolu medyasının sorunlarını en üst düzeyde konuştu, çözümlere kavuşturdu. Kurucu başkanımız adına bu yıl ilkini düzenlediğimiz yarışma bundan böyle geleneksel hale gelecek ve onun medyayla gazeteciler için yaptığı mücadeleler her zaman saygı ve sevgiyle anılacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!