Ödemişli Uzman Çavuş toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Ödemişli Uzman Çavuş toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 16:22

BATMAN’dan gönüllü olarak geçici görevle gittiği Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde tüfeğiyle intihar eden 26 yaşındaki Uzman Çavuş Hakan Şanay, memleketi İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. 8 aylık hamile eşi Bahar Şanay’ın "Hakan’ım kolum kanadım kırıldı" ve "Hakan’ım dizlerim kırıldı" ağıtları yürekleri dağladı.

Haberin Devamı

Ödemişli Uzman Çavuş toprağa verildi

Nusaybin’de intihar eden Uzman Çavuş Hakan Şanay’ın cenazesi, dün akşam memleketi Ödemiş’e getirildi. Uzman Çavuş Hakan Şanay’ın cenazesi bugün de önce helallik alınması için Zafer Mahallesi İsmail Efe Caddesi’ndeki evini önünden geçirildi. Şanay’ın Türk bayrağına sarılı tabutu daha sonra Derviş Ağa Camii’ne götürüldü. Batman’da tanıştığı eşiyle bir yıl önce evlenen, 8 aylık hamile gözü yaşlı Bahar Şanay, kocasının öldüğüne inamadığını "Anne ne olursun kaldıralım. Ne olursun" sözleriyle gösterdi. Acılı eş Bahar Şanay’ın "Hakan’ım kolum kanadım kırıldı" ve "Hakan’ım dizlerim kırıldı" ağıtları ise yürekleri dağladı. Uzman Çavuş Şanay’ın ailesi ve akrabaları, gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Ödemişli Uzman Çavuş toprağa verildi

Gencin annesi Semra Şanay ve babası İlyas Şanay da, cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muharrem Aydın, Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Yüzüak, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de cenaze törenine katıldı. Ödemiş İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti tarafından kıldırılan namazın ardından, Hakan Şanay’ın cenazesi, Birgi Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!