"O söz yerine getirilsin"

Güncelleme Tarihi:

O söz yerine getirilsin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2012 00:00

BOZYAKA’da 40 gün önce, 6 yaşındaki Umut Ceylan, ilköğretim okuluna kaydedildiği günün akşamı, annesi ve ablasıyla General Asım Gündüz Parkı’na gitti. Umut, kaydırakta oynarken, açılan ateşle sırtına kurşun isabet edince hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı



Mermi çekirdiğindeki incelemede el yapımı bir tabanca kullanıldığını belirleyen polis, magandayı bulmak için özel ekipler kurdu, bölgedeki tüm evler tek tek araştırıldı. Ancak ne mermi kovanı, ne de magandanın izine rastlanmadı. Polis yetkilileri, soruşturma dosyasını kapatmadıklarını, araştırmaların sürdüğünü dile getirdi.

40’ıncı günde lokma
Ölümünün 40. gününde, oğulları Umut için Gülhan-Ufuk Ceylan, kaydı yapılan okulun ve can verdiği parkın yanında lokma döktürdü. Anne Gülhan Ceylan, “Olayı araştıran ekiplerin amiri, ‘sana Umut’un katilini yakalama sözü veriyorum’ demişti. Ben sabırsızlıkla o sözün yerine gelmesini bekliyorum. Bizim Umut’umuz gitti, en azından başkaları için umut olsun ve gerekli önlemler alınsın” dedi.
Adı parkta yaşatılacak
Bu arada Karabağlar Belediyesi de, Umut Ceylan’ın adını, yaşamını yitirdiği parka verdi. Umut Ceylan Parkı’nda çocukların güvenli olmalarını istediklerini dile getiren acılı anne, tabelaya da “Bireysel silahlanmaya hayır” etiketi yapıştırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!