Nou Camp hayali

Güncelleme Tarihi:

Nou Camp hayali
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2011 00:00

Londra’da oynanan Arsenal-Barcelona karşılaşmasını izleyip Manisa’ya dönen Hikmet Karaman, 8 Mart’taki rövanşa eğitim amacıyla bütün takımı götürmeyi planlıyor. Karaman, “Başkan Kenan Yaralı sözünü tutsun” dedi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Arsenal’ın Barcelona’yı 2-1 yendiği maçı izleyip Trabzonspor sınavı öncesi yeniden takımının dümenine geçen Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 8 Mart’ta Nou Camp Stadı’nda oynanacak rövanşa mutlaka takım halinde gitmek istediklerini açıkladı. Başkan Kenan Yaralı’nın İngiltere’deki ilk randevuya hep birlikte gitme sözü verdiğini, ancak vize işlemlerinin uzun sürmesi yüzünden gerçekleştiremediklerini belirten Karaman, Barcelona-Arsenal maçını eğitim amaçlı olarak takım halinde Nou Camp’ta mutlaka çıplak gözle seyretmek istediklerini söyledi.
HAVASINI SOLUSUNLAR
“Barcelona için hepimizin Schengen vizesi var. Kimse sözünden dönmesin” diyen Karaman, “Bu kulübün yönetimi var, bu şehrin sanayicileri var. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı da arayacağım. Kimse, ‘Bilet bulamayız?’ falan da demesin. THY, Barcelona’nın sponsorları arasında. İstedikten sonra her şey olur. Eğer bizi maça götürmezlerse, biz de kendi masraflarımızı üstlenerek gideriz. Orada futbol çok farklı. Öğrencilerime önce maçı izletmek, sonra da tartışmak istiyorum. Büyük bir takımın maça nasıl hazırlandığını, sahada neler yaptıklarını görüp oranın havasını solumaları bize çok şey kazandırır. Manisaspor’daki değişimi, futbolcularımın kafasındaki devrime borçluyuz” diye konuştu. 4 Mart Cuma günü Kayserispor’la deplasmanda karşılaşacak Tarzan, ertesi hafta Beşiktaş’ı konuk edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!