Ne yaptın Esra

Güncelleme Tarihi:

Ne yaptın Esra
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2012 00:00

AYDIN Germencik Anadolu Lisesi birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Esra Karaca, odasındaki giysi dolabının kapağına bağladığı eşarbı boynuna dolayıp yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Olay, Meşrutiyet Mahallesi 2053 Sokak’ta önceki gün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Karaca, iddiaya göre, bir süre önce, oto yıkamacıda çalışan 19 yaşındaki erkek arkadaşıyla sorun yaşamaya başladı. Bunalıma giren genç kız, akşam saatlerinde geldiği evlerinde odasına girip kapıyı kilitledi.
Kızına seslenen ancak cevap alamayan anne, durumdan şüphelenip sağlık ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, odanın kapısını açıp içeri girdiğinde genç kızın kendini bir eşarpla giysi dolabının kapağına astığını gördü. Esra Karaca’nın olay yerinde öldüğü belirlendi.

Daha önce de denemiş
Ailesiyle yaşayan genç kızın, daha önce de çeşitli sorunlarının olduğu ve bir kez fare zehiri bir kez de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Evde yapılan incelemede intihar notuna rastlanmazken, Esra’nın tuttuğu günlüğün polis tarafından incelemeye alındığı bildirildi. Karaca’nın Facebook’ta iki kişisel sayfasının bulunduğu, ikisini de olay günü kapattığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!