Namussuzlar hesap verecek

Güncelleme Tarihi:

Namussuzlar hesap verecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2009 00:00

Ayrılmak isteyen eşini, 27 yerinden bıçaklayıp öldüren cani koca tutuklanmasının ardından tehditler savurdu.

Haberin Devamı

İZMİR’in Çiğli İlçesi’nde, cinnet getirip boşanmak isteyen eşi Fatma Taş’ı 27 yerinden bıçaklayıp öldüren, kızı G.T.’yi de yaralayan Kudbettin Taş, polisin takibi sonucu yakalandı. Zanlı kocanın, eşini, başka erkeklerle birlikte olduğunu öğrendiği ve namusunu temizlemek için öldürdüğü ileri sürüldü. Olay, pazar günü Güzeltepe Mahallesi’nde meydana gelmişti. Dolandırıcılık suçundan girdiği cezaevinden bir süre önce tahliye olan Kudbettin Taş (42), kendisinden boşanmak istediğini söyleyen eşi Fatma Taş’la görüşmek istediğini söyledi. Ayrı yaşayan kadın kızı G.T.’yi  (16) de yanına alarak eşinin bulunduğu eve gitti. Kudbettin Taş, barışıp yeniden biraraya gelme teklifini kabul etmeyen eşiyle tartışmaya başladı.
Namusumu temizledim
Öfkeli koca Kudbettin Taş, teklifinin her seferinde geri çevrilmesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla eşi 27 yerinden bıçaklayıp birinci kattan beton zemine attı. Taş, eve girip dehşet anlarına tanık olan kızı G.T.’yi de 4 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Geniş çaplı soruşturam başlatan polis, zanlı Kudbettin Taş’ı, Menemen İlçesi’nde yakınlarının saklandığı evde yakaladı. Gözaltına alınan zanlı kocanın, eşini, başka erkeklerle birlikte olduğunu öğrendiği ve namusunu temizlemek için öldürdüğü ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Hastanede can verdi

Fatma Taş hastanede yaşamını yitirdi. G.T.’nin ise hayati tehlikesiyi atlatamadığı bildirildi. Fatma Taş’ın, yaşı küçük olan iki kızını yetiştirme yurduna yerleştirdiği, reşit olan oğlunun ise balıkçıda çalıştığı ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!