Muhtarlara çifte hediye

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlara çifte hediye
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2012 10:15

Manisa’nın MHP'li Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 57 mahallenin muhtarına ücretsiz ulaşım için kentkart ve Manisaspor'un maçlarına giriş için sezonluk kombine kartı hediye etti.


Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 57 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıya Manisa Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli ile Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör de katıldı.
Muhtarlar tek tek ilgilenip, sorunlarını dinleyen Başkan Ergün, şoförler odası işbirliğiyle muhtarlara şehir içi ücretsiz ulaşım için kentkart dağıttı. Başkan Ergün, muhtarların belediye hizmetlerinin halka ulaşmasında önemli bir etken olduğuna dikkati çekip, “Muhtarlarımız kendilerine dağıttığımız kentkart ile artık ulaşım konusunda bir sıkıntı yaşamayacak. Böylece mahallelerine daha hızlı bir şekilde hizmet yapacaklar” dedi.
Başkan Ergün, muhtara ayrıca Manisaspor'un maçları için açık tribün sezonluk kombine kartı da dağıttı. Muhtarları 19 Mayıs Stadı'ndaki maçları ilemeye beklediklerini belirten Başkan Ergün, “Manisaspor'un taraftar grubuna 57 mahalle muhtarımızı da ekledik” diye konuştu. Muhtarlar, hediyeler nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!