Muharrem için nöbetteler

Güncelleme Tarihi:

Muharrem için nöbetteler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2010 00:00

Okul çıkışı bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 15 yaşındaki Muharrem Sütçü yaşam savaşı verirken, sınıf ve okul arkadaşları tek yürek oldu, hastaneye kamp kurdu.

Haberin Devamı

Adını İzmir’de bulunduğu semtten alan Küçükyalı Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi 9-C sınıfı Bilişim ve Teknoloji Bölümü öğrencisi Muharrem Sütçü geçtiğimiz Çarşamba günü öğleden sonra okuldan yalnız ayrıldı. Sütçü, yürüyerek Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na çıktı. Ancak yolun karşısına geçmek isteyen talihsiz çocuğa bir özel araç çarpıttı. Muharrem Sütçü ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan genç yoğun bakıma alınırken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Dualarımız ona güç verecek

Muharrem’in kaza geçirdiği haberiyle soluğu hastanede alan sınıf ve okul arkadaşları, üç gündür acil yoğun bakımın önünde nöbette, iyilik haberlerini almak için bekliyor. Gençler, Muharrem’in büyük üzüntü yaşayan ailesine ve yakınlarına da güç vermeye çalışırken, “Çok üzgünüz. Ona yakın olabilmek için buradayız. Dua etmekten, aramıza dönmesi için dileklerde bulunmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor. Ama o bizim dışarıda onu beklediğimizi bilecek, hissedecek ve bu ona güç verecek” dediler. Sütçü ailesi, “İnşallah sağlığına kavuşur” dedi.

Aramıza dönecek

Haberin Devamı

Doktorlardan müjdeli haber beklediklerini söyleyen gençler, “Durumunun ciddiyetini koruduğu söylendi. Ama doktorların bize müjde vereceğine inanıyoruz. Buraya gelemeyen arkadaşlarımız da Muharrem’i düşünüyor ve ona pozitif enerjilerini gönderiyorlar” dedi.

Mutlu olacak

Muharrem’in arkadaşları, “Biz kısa sürede iyileşip aramıza döneceğine inanıyoruz. Doktorlardan da bu müjdeyi en kısa zamanda vermelerini istiyoruz. Muharrem’i ziyarete izin verdiklerinde, bizi karşısında gördüğünde çok mutlu olacağını biliyoruz. Koşulların el verdiğince buradayız, gece gündüz yanında olmasak da yakınında olacağız. Herkes arkadaşımız için dua etsin” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!