Muğla’da bayram, Söke’de hüsran

Güncelleme Tarihi:

Muğla’da bayram, Söke’de hüsran
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 10:32

SOLUK soluğa bir zirve mücadelesinin yaşandığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup’ta normal sezonun son maçında Denizli Yeşilköyspor’u deplasmanda 3-0 mağlup eden lider Muğlaspor, en yakın takipçisi Sökespor’un 1 puan önünde ipi göğüsledi ve Play-Off biletini cebine koydu.

Haberin Devamı

Servergazi Stadı’ndaki karşılaşmaya yaklaşık 1000 taraftarının desteği ile fırtına gibi başlayan yeşil-beyazlı ekip 9. dakikada Ersen, 30. dakikada Ebubekir, 43.dakikada Coşkun’un golleriyle skoru 3-0 yaptı. İkinci yarıda oyunu rölantiye alan Muğlaspor, doksan dakikayı bu skorla galip bitirerek normal sezonu lider tamamladı ve 9. Grup lideri Kütahyaspor ile Play-Off oynamaya hak kazandı. Muğla temsilcisi Play-Off maçını kazandığı takdirde 3. Lig’e çıkacak, kaybederse Sultangazi-Kocaelispor karşılaşmasının mağlubu ile bir maç daha oynayacak.

Son haftaya lider Muğlaspor’un 1 puan gerisinde giren Sökespor, deplasmanda Ortaca Belediyespor’u 2-1 mağlup etmesine rağmen normal sezonu ikinci sırada tamamladı ve 3. Lig umutlarını önümüzdeki sezona erteledi. 10. Grup’ta Uşak Belediyespor ve İzmirspor’un yanı sıra Denizli Kale Belediyespor ve Kuşadasıspor; Kütahyaspor’un haftalar önce şampiyonluğunu ilan ettiği 9. Grup’ta ise Kümaş, Bilecik İl Özel İdare, Horozköy, Burhaniye Bld ve Torbalıspor Süper Amatör Lig’e düştü. Günün sonuçları şöyle: 10. GRUP: Kuşadası-Bornova: 2-2, Utaş Uşak-Sarayköy: 6-2, Ödemişspor-Uşak Bld: 0-2, İzmirspor-Didim: 0-2. 9. GRUP: Bilecik-Somaspor: 2-4, Erdek-Yeşilova: 1-1, Gönen Bld-Kocaçeşme: 3-2, Horozköy-Burhaniye: 3-0, Çiğli Bld-Dumlupınar Üniversitesi: 3-1, Torbalıspor-Kütahyaspor: 4-0.








Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!