Motosiklet kurbanları

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet kurbanları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2008 00:00

Son yılların moda salgınlarından motosiklet yine bir faciaya neden oldu. Bu defa iki genç kazada can verdi.

Korkunç kaza, gece saat 22.00 sıralarında Gaziemir İlçesi Sarnıç Beldesi Sanayi yolu Eshot Garajı önünde meydana geldi. Dekorasyon işiyle uğraşan Gani Armağan’ın oğlu Gaziemir Lisesi 2’inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Ayhan Armağan, babasının motosikletinin anahtarını evden habersizce aldı. Motosikletiyle şehir turu yapmak isteyen Armağan, hurda kağıt toplayarak geçimini sağlayan Hüseyin Apak’ın oğlu Gaziemir Meslek Lisesi 2’inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Çağlar Apak’ı da yanına alıp birlikte gezmeye çıktı.

20 metre sürüklendi

Sanayi yolundan benzin almaya giden Armağan yönetimindeki 09 FT 991 plakalı motorsiklet ile Eshot Garajı önünde garaja girmek isteyen İsmet Türkeli (37) yönetimindeki Sarnıç Konak seferini yapan 287 numaralı belediye otobüsünün altında kaldı. Otobüsün altında yaklaşık 20 metre sürüklenen iki arkadaş ağır yaralandı. Sağlık ekipleri Armağan ve Apak’ı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan müdahalelere rağmen talihsiz iki arkadaş yaşamını yitirdi.

Ölüme bununla gittiler

Ölüm haberini alan Armağan ve Apak’ın yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından otobüs şoförü Türkeli gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Armağan ve Apak’ın yakınları belediye otobüslerinin aynı yerde daha önce de kaza yaptığını dile getirip yetkililerin bu soruna bir çözüm bulmasını istedi. Acılı aileler kendi başlarına gelen olayın başkalarının da başına gelmemesi için önlem alınmasının gerektiğini söyledi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!