Modellerin havuz sefası

Güncelleme Tarihi:

Modellerin havuz sefası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2012 00:00

YAKLAŞIK 2 bin 500 adayın başvurduğu Miss & Mr Model of Turkey yarışmasının 16 kız ve 16 erkek finalisti, Kaya İzmir Thermal & Convention'da kampa girdi. Günlerini yürüyüş, duruş ve diksiyon çalışarak geçiren yarışmacılar fırsat buldukça havuz keyfi yapıyor.

Haberin Devamı



Büyük final gecesine sayılı günler kala Miss & Mr Model'in kim olacağı heyecanı yarışmacılara zorlu günler yaşatırken, koreograf Akif Örük, her bir yarışmacının başarılı olması için tüm çalışmaları yaptıklarını belirtti.
Termal, sağlık, kongre ve organizasyon oteli olarak bilinen Kaya İzmir Thermal & Convention'ın Genel Müdürü Muzaffer Tağıl, “Bu sene 12'incisi düzenlenecek olan Miss & Mr Model of Turkey gibi marka organizasyonlara ev sahipliği yapmak mutluluk verici. Genç arkadaşları başarılar dilerim” dedi.
Bin kişilik davetlinin katılımıyla 26 Ağustos 2012 Pazar günü Kaya İzmir Thermal & Convention’da gerçekleşecek olan büyük final gecesinin koreografisini Akif Örük, yarışmanın jüri başkanlığını Uğurkan Erez ve Ertan Kayıtken üstlenecek. Ünlü simaların yer alacağı gece Ege TV’den canlı yayınlanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!