Milyarderin Bodrum'da bisiklet keyfi

Güncelleme Tarihi:

Milyarderin Bodrumda bisiklet keyfi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2012 12:41

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne 88 metrelik “Fountainhead” isimli süper lüks yatı ile gelen dolar milyarderi ve NBA'in ünlü takımı Dallas Meviricks'in patronu Mark Cuban, bisikletle şehir turu attı. Cuban'a, eşi Tiffany Stewart ile Polo'nun yaratıcısı ünlü modacı Ralph Lauren ve bir koruması eşlik etti.

Haberin Devamı

Dev yatı ile dün Kara Ada açıklarına demirleyen Cuban, akşam saatlerinde servis teknesi ile Milta Marina A.Ş.'ye yanaştı. Bisiklet forması giyen Mark Cuban, eşi Tiffany Stewart ile ünlü modacı Ralph Lauren, yanlarına bir koruma alarak bisikletleriyle marinadan ayrıldı. Grup, Eskiçeşme Mahallesi, Marina Caddesi, Myndos Kapısı, Haremtan Tepesi, Gümbet, Antik Tiyatro ve Bodrum Kalesi manzaralı Emin Anter Bulvarı’nda hem gezdi hem spor yaptı. Profesyonel bisikletlere binen grubu Bodrum cadde ve sokaklarında tanıyan olmadı.
1999 yılında Yahoo’yu yaklaşık 6 milyar dolara satarak Forbes zenginler listesinde 296. sıraya yükselen Cuban, 2000 yılında NBA’in Dallas Mavericks takımını satın aldı. Cuban’ın Gökova koyları, Datça ve Fethiye’nin ardından Rodos’a geçerek Akdeniz’de tatilini sürdüreceği belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!