Milletvekilleri yeşil sahada

Güncelleme Tarihi:

Milletvekilleri yeşil sahada
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2013 14:59

Ak Parti İzmir milletvekilleri Ali Aşlık, Aydın Şengül ve Hamza Dağ, MESEV tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'nde EXPO 2020 formalarını giyip sahaya çıktı.




Menderes Sevenler Dayanışma ve Yardımlaşma Gençlik Spor Derneği (MESEV), 14 Nisan'da başlayıp 19 Mayıs'ta sona erecek EXPO 2020 temalı bir bahar şenliği düzenledi. Bu yıl ilk kez düzenlenen ve 35 gün sürecek şenliğin açılışını ise EXPO formaları ile sahaya çıkan Ak Parti İzmir milletvekilleri gerçekleştirdi. Törene Ak Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık, Aydın Şengül ve Hamza Dağ'ın yanı sıra, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Metin Kaplan, Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdürrahim Şenocak, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çiftçi ile davetliler ve ilçe halkı katıldı.
Açılış töreninde konuşan MESEV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Beşer, 35 gün sürecek bir festivalin ilçede ilk kez yapıldığına dikkat çekerek, “Bu şölenin hazırlıklarına başladığımızda zor bir işin altına girdiğimizin farkındaydık. Fakat halkımızın isteği, gayreti ve Allah'ın da yardımı ile bu zorlukların nasıl kolaylaştığını birlikte yaşadık. Bu tür etkinliklerle Menderesimizde centilmenlik ve dostluğun pekişmesi, mevcut sevgi ve saygı bağlarının daha da gelişmesini amaçlıyoruz” dedi.
Ak Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık, Aydın Şengül ve Hamza Dağ, 32 takımın mücadele edeceği futbol turnuvasının açılış maçında da forma giydi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Metin Kaplan, Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdürrahim Şenocak ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar ile birlikte bir takım oluşturan vekiller, Menderes'te görev yapan emniyet mensupları ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı emniyet mensupları kazanırken, her iki taraf da ‘dostluk kazandı' diyerek birbirini kutladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!