Migros marketi denize taşıdı

Güncelleme Tarihi:

Migros marketi denize taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 12:54

Migros, Türkiye'nin 72 ilindeki bin 475 mağazası ve evlere hizmet sunan online-mobil satış kanallarının yanında Migros Deniz Market ile denizden de hizmet vermeye başladı.

 

Migros'tan yapılan açıklamaya göre yeni bir uygulamayı daha müşterileri ile buluşturan şirket, Migros Deniz Market'le şimdi de denizden hizmet veriyor. 

Yaz süresince Fethiye ve Göcek koylarında bulunan deniz taşıtlarının yanı sıra karayolu ile ulaşımı zor olan köy ve kasaba halkının da ihtiyaçlarını karşılayacak olan Migros Deniz Market, 40 metrelik uzunluğu ve 172 metrekarelik satış alanıyla süpermarketi denize taşıdı.

Migros Deniz Market'te paketli meyve, sebze, kavun, karpuz, et ve şarküteri ürünlerinden günlük ekmeğe, tekstil ürünlerinden deniz malzemelerine ve buza kadar 2 bin 500 çeşit ürün Migros Mağazaları ile aynı fiyata satışa sunuluyor.

Migros Deniz Market aynı zamanda deniz taşıtlarının en önemli gereksinimlerinden olan tatlı su ihtiyacını da karşılıyor.

Birebir Migros mağazası formatında tasarlanan Migros Deniz Market, içerisinde yer alan ATM ile denizde ve kara ulaşımı zor olan kıyı bölgelerinde nakit ihtiyacının yarattığı zorluğa da çözüm buluyor.

Tüm banka kartları ile işlem yapılabilen "ortak ATM" özelliğine sahip bankamatiktenpara çekebilmenin yanında fatura ödeme, para yatırma, bakiye sorgulama, nakit avans çekme gibi bankacılık işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabiliyor. 
Dileyen müşteriler, Migros Deniz Marketin botları ile mağazaya getirilerek alışverişlerini kendileri yaparken, dileyen müşteriler de deniz taşıtlarına ya da bulundukları koya sipariş verebiliyor.

Migros Deniz Market'in lokasyonu, denizcilerin kullandığı aplikasyonlarla tam uyumlu olarak akıllı telefon ve tabletlerden de anlık takip edilebiliyor. 
Migros Deniz Market alışveriş yapan müşterilerine, doğanın korunmasına katkı sağlamak amacı ile alışveriş poşeti yerine bez çanta ile ürünlerini teslim ediyor.

Özel tasarlanmış denizci kıyafetleri ve İngilizce bilen personelleri ile hizmet sunan Migros Deniz Market, eylül ayı sonuna kadar haftanın 7 günü 09.00-19.00 saatleri arasında Fethiye ve Göcek koyları arasında sefer yapacak ve her akşam 19.00'dan 22.00'ye kadar Fethiye Limanında hizmet vermeye devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!