MHP’li Oktay'dan şehitlikten seçim startı

Güncelleme Tarihi:

MHP’li Oktaydan şehitlikten seçim startı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2015 17:08

MİLLİYETÇİ Hareket Parti’nin (MHP) Manisa’da ikinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Avukat Osman Oktay, 1 Kasım’daki erken genel seçim çalışmalarını Akhisar Garnizon Şehitliği’nden başlattı.

Haberin Devamı

MHP Milletvekili adayı Osman Oktay partisinin Akhisar İlçe kadın Kolları ile Ülkü Ocakları üyeleri de destek verdi. Şehit mezarları tek tek ziyaret edilip, dua edildi, çiçek bırakıldı. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından konuşan milletvekili adayı Osman Oktay, "Şehitlerimizi anarak, onların önünde saygı ile eğilerek, dua okuyarak seçim startını veriyoruz. Çünkü onlar bize bu vatanı emanet ettiler. Onlar sayesinde, özgür, bağımsız, bayrağımızın dalgalandığı bu güzel yurdumuzda varlığımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin özellikle doğusunda, güney doğusunda yaşananlar yüzünden şehitler veriyoruz. Bu anlamda seçim startımızı buradan başlatıyoruz. 1 Kasım’da Akhisar’dan başlayarak, Manisa’mızda ve Türkiye’mizde birinci parti olmak için mücadele edeceğiz" dedi.

 

Haberin Devamı

7 Haziran’daki genel seçimlerde 6’ıncı sıradan aday gösterilmesine rağmen hiç ara vermeden her platformda çalışması sürdüren Osman Oktay, o dönemde MHP’den Manisa milletvekili seçilen Manisa Barosu eski Başkanı Zeynel Balkız’ın yerine, 1 Kasım’daki erken genel seçimde 2’inci sıradan aday gösterilmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!