Menemen Plastik İhtisas büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Menemen Plastik İhtisas büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 14:00

Türkiye’nin tek Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olma özelliği taşıyan Menemen Plastik İhtisas OSB’de iki firmanın daha yatırım yapacağı parseller kura çekimiyle belli oldu.

Haberin Devamı

Menemen Plastik İhtisas büyüyor

Başta Petkim olmak üzere hava, deniz taşımacılığına ve raylı sistemlere, sağlık ve eğitim tesisleri ile işgücü yerleşim birimlerine çok yakın konumundan dolayı sanayicilere rahat bir çalışma ortamı sağlayacak Menemen Plastik İhtisas OSB’deki canlılık gün geçtikçe artıyor. Elektrik, doğalgaz, haberleşme, su ve özellikle bağımsız yangın suyu şebekesi ve diğer tüm altyapılarla donatılmış olan bölgede yoğun yatırım faaliyetleri devam ederken 2 firma daha Menemen Plastik İhtisas OSB’de yerini yapılan kura çekimi ile belirledi. Kura çekimini yapan İzmir Fırça San. ve Tic A.Ş. ve Turkuaz Baskı Çözümleri Matbaa San. ve Tic. A.Ş., 2016 yılı içerisinde Bölgedeki yatırımlarına başlamayı planlıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015 yılından itibaren başlayan tesis inşaatlarında büyük yol kat edildiğini belirtti. Ege Profil Tic. ve San. A.Ş.’nin 30 bin metrekarelik parselinde PVC Profil Paketleme Tesisi inşaatını tamamladığını ve önümüzdeki günlerde bu tesisin faaliyete geçmesinin planlandığını açıkladı, "Bölgemizde yüzde 92 oranında parsel tahsisleri yapıldı, geriye kalan parseller için sanayicilerden yoğun talep alıyoruz, 2016 yılının sonunda Bölgemizin en az yüzde 40’ında üretime başlanacağını düşünüyoruz" dedi.






BAKMADAN GEÇME!