Medikal Park İzmir açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Medikal Park İzmir açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2011 00:00

Medikal Park Hastaneler Grubu’nun 17. ve en büyük hastanesi Medikal Park İzmir Hastanesi açılışa hazır.

Haberin Devamı

Prosedürün tamamlanmasının ardından İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayacağını belirten Genel Müdür Veysi Kubba, “Bu hastane dünya literatürüne girme hedefiyle planlandı. En seçkin hekim kadrosuyla Türkiye’nin ve dünyanın referans alacağı bir hastane olmayı hedefliyoruz” dedi.
Medikal Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, Bölge Kordinatörü ve Başhekimi Opr. Dr. Zafer Beken ile birlikte, İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Necdet Doğanata ile Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’in de katıldığı bir basın toplantısıyla hastaneyi tanıttı. 80 milyon dolara mal olan hastanenin Medikal Park’ın en büyük yatırımı olduğunu vurgulayan Kubba, 244 yataklı, 42 branşta hizmet verecek hastanenin kemik iliği, kalp, karaciğer, böbrek gibi tüm organ ve doku nakillerine komple çözüm üreten bir altyapı ile planlandığını, hekim kadrolarının toparlanıp, ruhsat çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.

Sigara içmeyen personel

Haberin Devamı

Bir sosyal sorumluluk projesi olarak tüm çalışanları “sigara içmeyen”lerden seçtiklerini, “Her evden bir çalışan alma” düşüncesini hayata geçirerek hiçbir personelin birinci derece akrabasının işe alınmadığını ifade eden Kubba, hastanenin enerjisi ihtiyacının yüzde 25’inin güneş enerjisinden sağlandığını söyledi. VIP hastalar için özel yapılanmalarını bulunduğunu, hastanenin özel hastalara, SGK’lı hastalara tüm branşlarda hizmet vereceğini kaydeden Kubba, yönetmelik çıktıktan sonra hizmetlerinin üniversite hastanesi adı ve çatısı altında verileceğini ifade etti.

35 branşta 60 hekim

Bölge Koordinatörü ve Başhekim Opr. Dr. Zafer Beken de 17 Ekim’de 35 branşta 60 hekimle, 78’i yoğun bakım 244 yatakla, 13 ameliyathane, 35 kuvöz ile  başlayacaklarını belirtti, ışınla beyin içi tümörlerini tedavi eden cihazı hastanelerine getirmeyi planladıklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!