Masal gibi bir düÄŸün

Güncelleme Tarihi:

Masal gibi bir düğün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2010 00:00

Modacı Müjgan Köksal’ın kızı Ebru Köksal, Veli Usta Restoran Zinciri’nin sahibi Veli Sinanoğlu’nun Semih Sinanoğlu dillere destan bir düğünle dünyaevine girdi.

Haberin Devamı

Ä°ZMÄ°RLÄ° modacı Müjgan Köksal’ın meslektaşı olan kızı Ebru Köksal ile Balık piÅŸiricisi Veli Usta Restoran Zinciri’nin sahibi Veli SinanoÄŸlu’nun büyük oÄŸlu Semih SinanoÄŸlu dillere destan bir düğünle dünyaevine girdi.Â

Gelinlik Hint ipeÄŸi

İki yıl önce bir arkadaş ortamında tanışan, geçtiğimiz yıl Tenis Kulüp’te nişanlanan çiftin nikahı da dillere destan oldu. Annesi gibi modacı olan Ebru Köksal gelinliğini özel olarak tasarladı. 5 ayda tasarlanan gelinlikte 14 metre Hint ipeği, 3 kupon Fransız danteli, 35 metre ipek tül ve 8 metre duvak kullanılırken, damatlık Metin Kök imzasını taşıyordu.

Konukları ağırladı

Semih Sinanoğlu’nun tanıklığını İbrahim Özkaya, Ebru Köksal’ınkini ise Balçova Termal Otel’in Genel Müdürü Turabi Çelebi üstlendi.Çiftlerin anne ve babaları Bekir-Müjgan Köksal çifti ile Veli-Sema Sinanoğlu çifti, çocuklarının mutlu günlerinde yanlarında olan davetlileri karşılayarak tebrikleri kabul etti. Çifti mutlu gününde arkadaşları yalnız bırakmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!