Masaj salonu patlaması

Güncelleme Tarihi:

Masaj salonu patlaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2016 13:40

İZMİR'de adeta masaj salonu patlaması yaşanıyor. Daha önceki yıllarda lüks otellerin salonlarında, Spa merkezlerinde bulunan masaj salonları neredeyse her semte açılırken, tanıtım yöntemleri ise tepki çekiyor.

Haberin Devamı

Kent merkezinde aracını yol kenarına park edenler döndüklerinde otomobilin camlarında onlarca masaj salonu kartıyla karşılaşıyor. Her gün elinde desteler dolusu kartla dolaşan kadın ve erkekler, kaşla göz arasında kartları araçların camlarına sıkıştırıyor. Çoğunluğunda seksi kadın fotoğraflarının kullanıldığı kartlarda masaj ücretleri 100 TL'den başlayıp 250 TL'ye kadar çıkıyor. Ayrıca cep telefonlarına da neredeyse her gün bu masaj salonlarıyla ilgili tanıtım mesajları gönderiliyor.

Masaj salonu patlaması

İzmir Hamamcılar ve Banyocular Esnaf Odası Başkanı Nafi Karaca, İzmir'de masaj salonları sayısının 900'lere ulaştığına dikkat çeerek, "Fakat odamıza bağlı masaj salonu sayısı 150-160 arasında. Farklı birkaç odada kayıtlı 10'a yakın salon var. Bizden hijyen belgesi almaya gelenlerin sayısı ise 700'leri buldu.

Haberin Devamı

Masaj salonu patlaması

Fakat bu salonların çoğunluğu merdiven altı, kayıt dışı çalışan salonlar. Hatta evlerde bile bu işi yapanlar var. Masaj yapanların çoğunluğu ise masör eğitimi almamış kişiler. Masaj salonlarında ortalama dört kişi çalışıyor. Bu salonlara günde en az 10-15 müşteri geliyor. 50 bin TL yatırımla masaj salonu açmak mümkün" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!