Marmaris'te plajlar doldu

Güncelleme Tarihi:

Marmariste plajlar doldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 12:24

MARMARİS'te sıcaktan bunalan tatilci ve turistler, plajlara akın etti. Caddelerdeki elektronik termometrelerde sıcaklğın 43, yüksek nem ile 50 derece hissedildiği ilçede deniz suyu sıcaklığı 27 olarak ölçüldü.

Haberin Devamı

Marmaris'te kavurucu sıcaklar bunalttı. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerde sıcaklık 43 dereceyi gösterirken, güneş altında hissedilen sıcaklık 50 dereceyi buldu. İlçe merkezinden İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan mavi bayraklı plajlar, tatilci ve turistlerle doldu. Bazı turistler kavurucu sıcakların etkisinden kurtulmak için gün boyu denizden çıkmadı. Kimi turistler ise, denizin içine taşıdıkları şezlonglarda oturup, uzanarak serinlemeye çalıştı.
İngiliz, Alman ve Hollandalı turistler de bronzlaşmak için kavurucu sıcağa aldırmayarak saatlerce güneşlendi. Muz, hamburger, jet- sky, sürat motoru ve deniz paraşütü su sporlarıyla heyecan arayan turistler renkli görüntüler sergiledi. Sıcaktan etkilenen köpekler sahilde denize ve azmağa girerek serinlemeye çalıştı. Bunaltıcı sıcaklardan etkilenenler, ağaç altı ve parklardaki gölgelik alanlarda dinlenmeyi tercih etti. Denizin keyfini en çok çocuklar çıkardı. Çocuklar gün boyu denizde oyunlar oynayarak anın tadını çıkardı. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri bunaltıcı sıcakların, yükselen nemle birlikte etkisini göstermeye başladığını açıkladı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!