Manisaspor’dan taraftara destek çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor’dan taraftara destek çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 14:08

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü en yakın takipçisi Kocaeli Birlikspor’u konuk etmeye hazırlanan Manisaspor’da nefesler tutulurken, Teknik Direktör Taner Taşkın "Bu maç taraftarın maçı" dedi.

Haberin Devamı

Manisaspor’dan taraftara destek çağrısı

Ligin en kritik müsabakalarından birini oynayacaklarını ve kazanmaları halinde Kocaeli Birliksporla farkın 10 puana çıkacağını hatırlatan Taşkın, "Taraftarımızın buranın bir deplasman olduğunu rakibe hissettirmelerini istiyorum. Seyircimizle aramızda ufak tefek kırgınlıklarımız oldu ama kalan süreçte onlarla omuz omuza bu yarışı devam ettireceğiz. ’Şampiyonluğa bir nefes de sen ol’ diye çok güzel bir slogan bulmuşlar. Bu maçta bize destek versinler, şampiyonlukta bir nefes olsunlar" şeklinde konuştu.

Pazar günü galibiyet dışında bir sonuç düşünmediklerini ancak böyle maçlarda kazanmak kadar yenilmemenin de önemli olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Biz tüm hesaplarımızı üç puan üzerine kuruyoruz. Manisaspor gerçek kimliğini sahaya yansıttığında yenemeyeceği takım yok. Kocaeli Birlikspor bu sezon ligde ilk mağlubiyeti aldığımız takım. Sahaya çıktığımızda bunu da düşünerek oynayacağız" ifadesini kullandı. Mertan ve Savaş’ın cezalı olmalarını sorun yapmadıklardını sözlerine ekleyen Taşkın, "Kadrodaki her oyuncuya güvenim tam. ’Ahmet yok, Mehmet yok’ diye ağlayacak değiliz. Zaten takım olmak da buradan başlıyor. Formayı giyecek her oyuncu, üstüne düşeni yapacaktır" dedi.














BAKMADAN GEÇME!