Manisaspor'dan kaçan kaçana

Güncelleme Tarihi:

Manisaspordan kaçan kaçana
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:44

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta rakipleriyle arasındaki 10 puanlık farkın 4 haftada 4 puana şaşkına dönen lider Manisaspor’da teknik heyette geçtiğimiz hafta başlayan ayrılık bugün de sürdü.

Haberin Devamı

Sezon başından bu yana yaşanan parasal sıkıntıları sıkça dile getirip futbolcuları olumsuz yönde etkilediği gerekçesiyle geçen hafta Taner Taşkın’ın yardımcısı Erkan Aslan’ın görevine son verilirken, diğer yardımcı antrenör Tansu Yanık kendi isteğiyle istifa etti.

Erkan Aslan’ın görevden alınmasından sonra birinci yardımcı olmayı bekleyen Yanık’ın, Taner Taşkın’ın bu göreve daha önce Menemen Belediyespor’da birlikte çalıştığı Tacettin Yanık’ı getirmesi üzerine istifa kararı aldığı öğrenildi.

Diğer yandan siyah beyazlı kulüpte bir kriz de Taner Taşkın konusunda yaşanmış, son Keçiörengücü deplasmanında bir grup taraftarın protestosuna hedef olan tecrübeli teknik adam, sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamıştı.

KIRMIZI ALARM

Son 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 11 puan kaybeden Manisaspor’da kırmızı alarm verildi. Teknik direktör Taner Taşkın, hiç hesapta olmayan kayıplar yaşadıklarını belirterek Ankaragücü karşılaşmasıyla yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi. Yakaladıkları fırsatı tepmeyeceklerini dile getiren Taşkın, "Sezon sonunda şampiyon olacağız. Taraftarımız bize inansın. Hatalarımızdan ders çıkararak 5 final müsabakasına en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

Siyah beyazlı ekipte cezalı olan Gürkan’ın Ankaragücü karşısında forma giyemeyeceği, sakatlığı geçen Berk’in ise antrenmanlara başladığı bildirildi.


BAKMADAN GEÇME!