Manisaspor'da istifa sinyali

Güncelleme Tarihi:

Manisasporda istifa sinyali
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 13:50

SPOR Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta rakiplerine 10 puan fark yaptıktan sonra son üç haftada 1 beraberlik 2 yenilgi alan Manisaspor farkın 4 puana inmesiyle şaşkına dönerken, teknik direktör Taner Taşkın, deplasmanda 3-1 kaybedilen Keçiörengücü maçından sonra şok açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Manisasporda istifa sinyali

Başkent’eki karşılaşmanın ardından bir grup taraftarın istifaya davet ettiği Taşkın, "Kimse merak etmesin, sezon sonunda ben yokum" diyerek ayrılık sinyali verdi. Tecrübeli teknik adam, "Bu kadar sıkıntının içinde sabırla mücadele ederken, lider takımın hocası istifaya çağrılıyorsa bu çok düşündürücüdür" ifadesini kullandı.

Yenilgiden ötürü üzgün olduğunu belirten Taşkın maçı ve sonrasını şöyle değerlendirdi: "İlk yarıda iyi oynadık ancak pozisyon vermeden gol yeme hastalığımız yine devam etti ve karambolde topu kalemizde gördük. Devre arasında gerekli uyarıları yaptık ama ikinci yarının başında ikinci golü yiyince gardımız düştü. Kocaeli Birlikspor’un kazanmasıyla fark 4 puana indi. Artık kredimiz kalmadı. Bu hafta evimizdeki Ankaragücü maçını mutlaka kazanmalıyız.

2-0 yenik durumdayken beni isifaya davet eden kardeşlerim biraz sabretsinler. Bu takım şampiyon olduktan sonra Taner Taşkın gereğini yapar."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!