Manisaspor taraftarından yönetime tepki

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor taraftarından yönetime tepki
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 14:01

SPOR Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor’da gözler pazar günü iç sahada oynanacak Ankaragücü maçına çevrilirken, bu karşılaşmada kendi seyircisine 2, konuk takım seyircisine 50 TL’den bilet satma kararı alan yönetime kendi taraftarından tepki geldi. Manisasporlu taraftarlar, futbolseverlerin deplasman özgürlüklerinin kısıtlanmaması gerektiğini savundu.

Haberin Devamı

Manisaspor taraftarından yönetime tepki

Sosyal medyada yaptıkları açıklamada, daha önce Bucaspor ve Denizlispor’un benzer davranışı kendilerine uyguladığını hatırlatan Manisasporlu taraftarlar, yönetimi ’Yanlış ve korkak7 olarak niteledikleri bu karardan dönmeye çağırdı. Bu tür uygulamalarla futbolseverlerin deplasman özgürlüklerinin kısıtlanmaması gerektiğini savunan taraftarların açıklamasında özetle şu ifadelere yer verildi:

"Ankaragücü maçında deplasman tribünü bilet fiyatının 50 TL olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. 50 TL, 8 saat deplasman yolculuğu yapacak insanlar için hoş bir rakam değil. Geçmişte Denizlispor’un bize 50, Bucaspor’un 500 TL’den bilet sattığını unutmadık. Eğer Ankara’dan gelecek taraftarın bizim stadımızda, takımımızın üstünde etki kurabileceği düşünerek fiyatı bu kadar yüksek tutuyorsanız yazıklar olsun. Bilet fiyatını indirin, insanların ’Manisa korktu’ denmesine sebep olmayın. Bizim şehrimize, bizim stadımıza kaç kişi gelirse gelsin. Bilet fiyatları indirilsin, eğer Ankara’dan gelecek taraftarlar bizden fazla etki kurarsa onlara helal, bize yazıklar olsun."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!