Mandıra Filozofu Agora'da

Güncelleme Tarihi:

Mandıra Filozofu Agorada
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2015 01:26

MANDIRA Filozofu filminin devamı niteliğindeki "Mandıra Filozofu İstanbul"un yapımcılığını ve senaristliğini üstlenen Birol Güven ile filmin yönetmen ve başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı 22 Mart Pazar günü Agora Alışveriş Merkezi'ne sinemaseverler ile buluşacak.

Haberin Devamı

2014 Yılının Nisan ayında vizyona giren ve yaklaşık 1 milyon seyirciyi sinema salonuna çekmeyi başaran Mandıra Filozofu filminin devamı niteliğindeki yapım; bu sefer İstanbul'u ve İstanbul'da yaşayan insanları hedef alıyor. Bodrum'un Çökertme Köyü'nde, kendi halinde, mütevazı bir yaşam sürdüren, tüm dünyevi hırslardan arınmış bir şekilde "bir lokma bir hırka" düsturuna da sadık yaşayan sempatik kahraman Mustafali; bu filmle birlikte her geçen gün daha da büyüyen İstanbul şehri üzerinden, modern dünyanın karşısına çıkarak hesaplaşıyor. Yıllar önce kendisini ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle büyük şehre gelmek zorunda kalan Mustafali, metropol insanının da ezberini bozmakta gecikmiyor.

Mandıra Filozofu Agorada


22 Mart Pazar günü saat 18.00'de Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında ziyaretçiler ile buluşacak olan ünlü senarist-yapımcı Birol Güven ve ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıtacak. Ayrıca, Agora Sinemaları'nda "Mandıra Filozofu İstanbul" filminin 18.45 seansında da Birol Güven ve Müfit Can Saçıntı filmi hayranları ile birlikte izleyecek. Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Mandıra Filozofu İstanbul filminin senaristi Birol Güven ve yönetmen- başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı'yı ağırlayacak olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirterek, tüm sinemaseverleri 22 Mart Pazar günü saat 18.00'de A Blok etkinlik alanında gerçekleşecek bu keyifli tanışma etkinliğine davet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!