Mambo Beach sezona ‘merhaba’ dedi

Güncelleme Tarihi:

Mambo Beach sezona ‘merhaba’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2013 00:00

İZMİR'in kuzey aksının eğlence merkezlerinden Foça Mambo Beach, güzel em bir geceyle sezona ‘merhaba’ dedi.

Açılış için Rusya'dan gelen Dj Jane Dior müzikleri ve danslarıyla geceyi ısıtırken, Dj İlker Coşku ve Dj Serkan Boral'la eğlence sabaha kadar devam etti.
Konukların ellerindeki balonları gökyüzüne salarak oluşturduğu görsel şölenle başlayan gece, havai fişek gösterisiyle devam atte. Rusya'dan gelen dansçı kızların masa üzerindeki performansları da ilgiyle izlendi.
ÖZEL PLAJ BUNGALOV EVLER
Mavi bayrak adayı plajı, bungalov konaklama evleri, özel menüsüyle damaklara hitap eden mutfağıyla bölgenin tatil yıldızı olma niteliğini sürdüren Mambo Beach, bu yıl da elektronik müziğin dünyaca ünlü isimleri ile deep house ve house müzik sevenlerin kalbini fethedecek dolu dolu programlarla konuklarını ağırlıyor.
Rus asıllı Marina Romanova tarafından 2010'da devralınan Foça Mambo Beach Club'ın dördüncü sezon açılışına, özel olarak gelen Dj Jane Dior, renk katı. Moskova'da Popüler Müziğin ve Electro House'un en iyi Dj'i seçildikten sonra dünyanın birçok yerinden davet almaya başlayan Dior, çaldığı parçalarla olduğu kadar dannslarıyla da dikkati çekti.
Dior, Türkiye'de daha önce Bodrum ve İstanbul'da sahne alıp, Ozan Doğulu gibi isim yapmış sanatçılarla da aynı mikserin başına geçmişti.
RÜYAM GERÇEK OLDU
Jane Dior; Mambo Beach'i, Marina Romanova'dan dolayı iyi tanıdığını, çok güzel ve özel mekanlarda çalmasına rağmen Mambo'nun hep en çok çalmak istediği yer olarak kaldığını söyledi. Jane Dior, “Bu akşam burada benim de bir rüyam gerçek oldu. Nihayet buradayım. En iyi müzikler, en güzel danslarımla buradayım. Sevinçten uçuyorum. Teşekkürler Marina. Teşekkürler Türkiye” dedi.
Sabaha kadar devam eden üç Dj'li açılışla hızlı bir giriş yapan Mambo Beach'te sınırsız eğlencenin sezon boyunca devam edeceği, konser ve özel performanslarıyla sahne alacak dj ve şarkıcıların www.mambobc.com adresinden takip edilebileceği ve rezervasyon yaptırılabileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!