Lojistik sadece taşımacılık değil

Güncelleme Tarihi:

Lojistik sadece taşımacılık değil
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2013 00:00

ULUSAL ve uluslararası şirketlere entegre lojistik hizmeti sunan Elmas Grup Lojistik’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, Türk mallarının dünya pazarlarında rekabet gücünü artırması için “lojistik” sistemleri iyi kullanması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Lojistik maliyetlerinin en önde gelen rekabet bileşenlerinden biri olduğu günümüz koşullarında müşterilerine önemli maliyet avantajları sağladıklarını belirten Elmasoğlu, tek elden verimli lojistik hizmetler üretmenin kendilerini diğer firmalardan ayıran en belirleyici özellik olduğunu vurguladı. Elmasoğlu, “Güçlü, modern, ihtiyaç duyulan her yerde hizmet sunabilen bir kuruluşuz. Kesintisiz bilgi akışı sağlayabilen ve sürdürülebilir performans garantisi veren hizmet alt yapımız ile sunduğumuz entegre lojistik hizmet çeşitliliği, bizi sektörde çok farklı bir konuma ulaştırdı. Lojistik sadece taşımacılık değildir. Elmas Grup Lojistik, ithal ürünlerde limandan, yerli ürünlerde tedarikçiden başlayan süreçte ürünün, evrakın ve verinin hareket ettiği her noktada, ürün mağaza rafına ulaşana kadar hizmet vermektedir” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Güçlerini çalışanları da dahil olmak üzere bir aile şirketi olmalarından aldıklarını dile getiren Elmasoğlu “Kurucumuz Nejdet Elmasoğlu’ndan devraldığımız bayrağı bizden sonraki kuşağa layıkiyle bırakmak için çalışıyoruz. Oğlum Nejdet Elmasoğlu’nun Ocak ayından itibaren aramıza katılmasıyla ailemiz daha da güçlendi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!