Lig şimdi başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Lig şimdi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2012 00:00

Göztepe zaferiyle havaya giren Kaf-Kaf’ın kaderini art arda oynayacağı Elazığspor (D), Kasımpaşa, K.Erciyes (D), T.Linyit, Bucaspor ve Konyaspor maçları belirleyecek.

Haberin Devamı

ATATÜRK Stadı’ndaki derbide ezeli rakibi Göztepe’yi 1-0 yenerek son 4 maçtan gol yemeden 10 puan çıkaran Karşıyaka, Bank Asya 1. Ligi’nde bıçak sırtı bir döneme giriyor. Play-Off barajıyla arasında 4 puan fark bulunan KSK’yi, lider Elazığspor (D), takipçisi Kasımpaşa, K.Erciyes (D), T.Linyit, Bucaspor ve Konyaspor’la arka arkaya oynayacağı birbirinden zorlu 6 sınav bekliyor. Özellikle şubat ayındaki Elazığspor, Kasımpaşa, K.Erciyes ve T.Linyitspor maçlarından alacağı puanlar yeşil-kırmızılı ekibin ligdeki kaderini belirleme açısından büyük önem taşıyor. Kalan 15 maçın 9’unu İzmir’de oynama avantajına sahip olan Kaf-Kaf’ın Mustafa Uğur yönetiminde 5 iç saha maçında 4 galibiyet alması camiayı umutlandırıyor. Hedeflenen 2 puan ortalamayı tutturduklarını söyleyen Uğur, “Eleştirmek için söylemiyorum ama sezon başında bir lige bedel puan kaybedilmese, tablo farklı olurdu. Zorlu dönemeçte ilk hedefimiz Play-Off” dedi.

Haberin Devamı

Cihan’dan süper dönüş

GÖZTEPE derbisinde kulübün kuruluş yılını akıllara getiren saat 19.12’de galibiyet golünü atan Cihan, KSK formasıyla 1022 gün sonra gol buldu. Devre arasında Sivasspor’dan yuvaya dönen Cihan Kaf-Kaf’ta son golünü 12 Nisan 2009’da Güngören’e atmıştı.

Karşıyaka uyumadı

KSK’de ilk yarıdaki kötü performansın ardından yakalanan çıkış Göztepe galibiyetiyle taçlanırken, derbide gelen zafer taraftarları sokağa döktü. Maçın ardından kafileyi taşıyan otobüs Karşıyaka İskele’den konvoy eşliğinde geçti. Caddelerde toplanan kalabalık takıma eşlik edip muhteşem bir atmosfer oluşturdu. Kutlamalar geç saatlere kadar sürdü. Yönetim primi 7500 TL’ye çıkarırken 2. Başkan Nazım Torbaoğlu, “Oyuncular derbi ve sonrasında camianın büyüklüğünü gördü. Onur mücadelesi veriyoruz. Fikstürün zorluğu daha kolay motivasyon sağlıyor. Elazığ’ı yenersek Kasımpaşa maçı da derbi kadar kalabalık olur” dedi. Kaf-Kaf’ta Bülent Ataman ve Fatih cezalı duruma düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!