Lezzet Durakları

Güncelleme Tarihi:

Lezzet Durakları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2014 01:20

Hürriyet Ege birbirinden leziz durakları derlemeye devam ediyor. İşte bu haftanın en leziz adresleri...

Haberin Devamı

Lezzet Durakları

TEPEKULE FARKIYLA

2015’e sımsıcak bir ‘Merhaba’ demeye hazırlanan Tepekule A7 Şehir Kulübü ve Kordelya Özel Günler Salonu, konuklarına özel lezzetler ve hoş sürprizlerle unutulmaz bir yılbaşı programı sunacak. Yeni yıla A7 Şehir Kulübü’nde adım atacaklar, Körfez manzarası eşliğinde Ege mutfağından seçme lezzetler, serpme mezeler ve kestaneli iç pilav eşliğinde kuzu tandır ve daha birçok lezzetle ağırlanırken; ünlü piyanist Aziz Özen, perküsyonist Nihat Şendündar ve ekibi yılbaşı gecesine özel seslendireceği yerli-yabancı şarkılarla nostalji yolculuğuna çıkaracak. Yine eşsiz lezzetlerin eşlik edeceği Kordelya Özel Günler Salonu da Grup Omnitone, Balkan Band ve oryantal dans gösterisi ile yüksek tempolu ve eğlenceli programla dolu dolu bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Özel Günler Salonları Halkla İlişkiler Müdürü Yasemin Erdöl, Tepekule’nin İzmir’de bir yılbaşı geleneği haline geldiğini belirterek, her zevke uygun program hazırladıklarını dile getirdi. Deneyimli aşçıların elinden çıkan yemeklerin süsleyeceği gecede birçok ayrıntıyı düşündüklerini kaydeden Erdöl, “Büyükler salonlarımızda eğlenirken, çocuklara özel vitamin organizasyon eşliğinde Survivor Show adlı animasyonu sunacağız. Gecenin sonunda sınırsız kahve ve çorba ikramımız olacak. Misafirlerimizin evlerine rahatça geri dönmesi için Konak, Karşıyaka ve Bornova’ya da yarım saatte bir ücretsiz ring seferleri düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Lezzet Durakları

EN TATLI HEDİYE

ALSANCAK Swissotel karşısında bir yıl önce hizmete giren Frutation, özel günlerin vazgeçilmez tercihi haline geldi. Amerika’da açılan ve kısa sürede 15 ülkede bin 200 mağaza zincirine ulaşan Edible Arrangements’ın Türkiye temsilciliği Frutation, ülkemizde 9 mağaza ile hizmet veriyor. Taze meyvelerin şık ve tadına doyum olmaz aranjmanlara dönüştürüldüğü İzmir mağazasını geçen yıl hizmete açan Özlem Ünsoy, “Meyve sepetleri, meyve buketleri ve kutuda meyveler ile her günü özel kılmaya çalışıyoruz. Doğum günlerinden yıl dönümlerine, ofis partileri ve kutlamalardan yeni iş tebriğine kadar uzanan tüm özel günler için hazırladığımız farklı ürünlerimiz büyük beğeni ile karşılanıyor” şeklinde konuştu.


Lezzet Durakları

ESKİ REÇETELER HAYAT BULUYOR
İZMİR'de, unutulmaya yüz tutmuş Ege lezzetleri, Dönerciler Sokağı'nın deniz ürünlerindeki iddialı mekanlarından Hisarönü Balık Pişiricisi'nde yeniden hayat buluyor. Hisarönü Balık Pişiricisi'nde deniz ürünlerinde olduğu kadar Ege Bölgesi'ne ait otları vazgeçilmez lezzetler haline getiren işletmeci Eşref Uraz, geçmişten bir cümle ile farklarını anlatmayı tercih ediyor. Uraz, "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır sözü benim için önemli. Her elin lezzeti farklıdır. Herkes farklı bir pişirim uygular, bizimki de bize özel. Müşterilerimiz bizden bu lezzetleri 'unutulan eski reçeteler' olarak ister biz de sunarız" dedi.

Lezzet Durakları

KENT RESTO'DAN DİYABETLİLER İÇİN
HİZMET kalitesini artırmak ve daha fazla vatandaşa kapılarını açmak isteyen Karşıyaka Belediyesi’nin kuruluşu Kent A.Ş, en gözde sosyal tesislerinden biri olan “Kent Resto” için diyabet mönüsü oluşturdu. Diyabet hastaları ve diyet beslenen kişilerin tercih edeceği mönüler, yeni yılın ilk haftasıyla birlikte konukların beğenisine sunulacak. Kent Resto, Girne Kültürpark’ın içerisinde, eski Lunapark alanında bulunuyor. “Kent A.Ş’nin yeni yüzü” olarak lanse edilen mekan, ‘Ye, iç, dinlen’ konseptine uygun olarak hizmet sunuyor. Kent Resto, yeme içme sektörünün yeni trendine paralel olarak, sadece karın doyurulan değil; yenilen, içilen, kitap-gazete okunan, internete girilen ve sohbet edilen, gün boyu canlı kalan bir mekan olarak faaliyet gösteriyor.

Lezzet Durakları

BADEM RESTORAN DOĞANIN İÇİNDE
MANİSA yolundan Çiçekliköy’e döndükten sonra sağ taraftaki ilk işletme olan Badem Restoran özellikle hafta sonlarında doğanın içinde günün geçirmek isteyenlerin uğrak noktası oldu. Çam ağaçları altında açık ve kapalı alanları ile kahvaltıdan yemeğe kadar her türlü hizmeti veren Badem Restoran’ı aileler tercih ediyor. Kahvaltıda standart ürünlerin yanında el açma börek, pişi, akıtma, ev yapımı reçeller, ısırgan otlu çamur peyniri Badem Restoran’ın spesialleri arasında yer alıyor. Öğle ya da akşam yemeklerinde ise özellikle bakır kazanlarda odun ateşinde saatlerce pişen tandırıyla, özel hazırlanmış köfte, kokoreç, ciğer, kavurma ve diğer ızgara çeşitleri lezzet tutkunlarını kendine çekiyor. Badem Restoran’ın sahibi Gökhan Dökmeoğlu, “Profesyonel ekibimizle hiçbir lezzet tutkununu hayal kırıklığıyla göndermeyeceğimizin garantisini veriyoruz. Aile sıcaklığında, İzmir, Ege lezzetlerini hijyenik ortamda sunuyoruz” dedi.

Lezzet Durakları

PASAPORT PİZZA KEMALPAŞA'DA
16 yıl önce İzmir’de doğan Pasaport Pizza, hızla büyüyor. Özel teknikle üretilen pizzaları ve zengin mönüleriyle kısa zamanda İzmirliler tarafından benimsenen, yurt genelinde 90, yurt dışında ise 3 şubeye sahip Pasaport Pizza, en yeni şubesini İzmir’in Kemalpaşa ilçesine açtı. Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun, işletme sahipleri Aram ve Gürbüz Sıtkı ile kurdele kesiminden sonra Kemalpaşalılar da enfes lezzet ile tanıştı. Yoğun ilgi gören açılışta Genel Müdür Yardımcıları Barış Ağırtaş ve Aybora Ergüler yatırımların, hizmetin ve lezzetin durmayacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!