Lezzet Durakları

Güncelleme Tarihi:

Lezzet Durakları
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2010 21:12

Haberin Devamı

10. yıl kutlaması

? izmir, (DHA)ŞEF Rahmi Yılmaz yönetimindeki Çeşme Sheraton Oteli mutfak personeli 10. yılını kutladı.Mutfak şefi, meslekte 30 yılı geride bırakan Rahmi Yılmaz, yardımcısı Mustafa Mermer ve ekibi 10’uncu yıllarını pasta keserek kutladı. 2010 yılında yeni projelere imza atacaklarını, bunun için tüm hızıyla çalıştıklarını söyleyen Rahmi Yılmaz, “Dünyada ‘Önce Sağlık’ sloganıyla sağlıklı beslenme ön plana çıkıyor. Tüm sebzelerimiz organik olup bunlardan hazırladığımız mönülerle misafirlerimize doyumsuz tatlar sunuyoruz. Taze enginar, taze otlar ve sakızı ile ünlü Çeşme, mutfak ekibimize ilham kaynağı oluyor” dedi.

Kurdeleyi üç başkan kesti

? izmir, (DHA)BAYRAKLI Manavkuyu’da Seyfi Doğan ve Mikail Keskinkaya’nın sahibi olduğu Bor-Bay Restoran’ın açılış kurdelesini Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ birlikte kesti. Mekan sahibi Seyfi Doğan, “Haftanın her günü 24 saat, 350 kişilik oturma kapasitesi ile hizmet veriyoruz. Deneyimli bir ekip oluşturduk. Salonumuzda döner, pide, kebap, çorba, saç kavurma çeşitleri bulunuyor” dedi.

Sir Winston’da zengin çeşit

Haberin Devamı

? Eray ARPAŞİN, (DHA)izmir Bostanlı’da, işletmeciliğini Murat Girginç, Davut Mayrum ikilisinin yaptığı Sir Winston Tea House iki yıldır hizmet veriyor. Alsancak Şubesi’ndeki kaliteli hizmeti Bostanlı’ya da taşıyan mekan, zengin kahvaltı çeşitleri, İtalyan mutfağından seçkin örnekleri ve alkol çeşitlerini de mönüsünde bulunduruyor. 09.00’dan 24.00’e kadar açık olan Sir Winston Tea House, Bostanlı Cemal Gürsel Caddesi’nde müşterilerini ağırlarken, farklı etkinlikler ile de renkli saatler yaşatıyor.

Su Restoran’ın yeni yüzü

? izmir, (DHA)izmir’in gözde balık mekanlarından Su Restoran’ın yeni yüzü Sibel Yeğin oldu. Yıllardır izmir’de Hilton Otel’den Deniz Restoran’a, Halikarnas Diskodan bir çok tanınmış mekanlarda halkla ilişkiler departmanında görev yapan ve izmir cemiyet hayatını yakından tanıyan Sibel Yeğin, Su Restoran’da da halkla ilişkiler sorumlusu olarak görevine başladı. Yeğin, “İzmir’in tanınmış bir restoranında hizmete devam ediyoruz” dedi.

Hill Shire’den ‘hot dog’ keyfi

Haberin Devamı

? izmir, (DHA)İSMİNİ İrlanda’dan alan Hill Shire firması izmir ve antalya da 8 farklı noktada buharlı pişirme yöntemi ile hot dog lezzetini sunuyor. Hot-dog sevenlerine farklı ve ekonomik bir lezzet sunan Hill, Shire aynı zamanda uygun mönüleri ile tüketicilerin cebini de rahatlatıyor. Firma Müdürü Cengiz Kaya Bozdağ, amaçlarının 1 lira gibi bir fiyata insanların bu lezzeti tadıp doyabileceğini göstermek olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!