Kurban bayramı 10 gün olsun

Güncelleme Tarihi:

Kurban bayramı 10 gün olsun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2012 00:00

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın, Kurban Bayramı tatilinin10 güne çıkarılması için hükümete vereceği teklife, Marmarisli turizmcilerden destek geldi.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın, Kurban Bayramı tatilinin 22 Ekim Pazartesi günü başlatılıp, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'yla birlikte 10 güne çıkarılması konusunda hükümete vereceği teklife, Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki turizmcilerden destek geldi.
Türkiye Otelciler Federasyonu'(TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı İlhan Açıkgöz, “Bakanımızın hükümete götüreceği teklifi destekliyoruz. Hükümet acilen bayram tatilinin uzatılması için karar vermeli. Bizler de hazırlıklarımızı yapalım. Ekim başına kadar Marmaris ve çevresindeki ‘Her şey dahil’ sistemi oteller dolu. Teklif kabul görürse Marmaris başta olmak üzere Güney Ege'deki Köyceğiz, Ortaca, Dalyan, Sarıgerme, Dalyan ve Göcek gibi turistik yerlere 300 bin üzerinde turistin geleceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ da turizm sezonunun kapanacağı dönemde 10 günlük tatilin, sektörün yüzünü güldüreceğini savundu. Özbozdağ, Marmaris'teki bir çok otel ve işletme sahibinin, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na, Ertuğrul Günay'ın teklifini destekler elektronik postalar gönderdiğini de söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!