Küçüklerin büyük düşleri

Güncelleme Tarihi:

Küçüklerin büyük düşleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2010 00:00

“Hayal Et Gerçekleşsin” kampanyasında bir çocuk daha düşlerine kavuştu. Dünyanın en büyük moda tasarımcısı olmayı hedefleyen Yasemin Argun’a Konak Belediyesi ilk adımı atmasını sağladı.

Haberin Devamı

KONAK Belediyesi’nin çocuklar için “Hayal Et Gerçekleşsin” kampanyasında bir çocuk daha düşlerine kavuştu. Gürçeşme Leman Alptekin İlköğretim Okulu öğrencisi 9 yaşındaki Yasemin Argun’un hayali stilist olmaktı. Konak Belediyesi’ne mektup yazıp duygularını dile getiren minik Yasemin bu hayalini kağıda döktü.

Fikirler verildi

Dünyanın en büyük moda tasarımcısı olmayı hedefleyen Yasemin’e Konak Belediyesi de ilk adımı atmasını sağladı. Ünlü Modacı Zeynep Acar, Alsancak’ ta ki modaevinin kapılarını Yasemin’e açtı. Yasemin, Konak Belediyesi Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın eşi Aynur Tartan ile birlikte Zeynep Acar’ı ziyaret etti. Küçük kız, modacı Zeynep Acar’ın yanında tasarladığı bir gece kıyafeti çizdi. Adını tüm dünyaya duyurmuş olan Zeynep Acar,küçük stiliste çiziminde fikirler vererek yardımcı oldu.

Küçüklüğünden beri sürekli bir şeyler çizen Yasemin, yaptığı tasarımla  Acar’ın onayını aldı. Tasarımı beğenilen Yasemin, hayalinin ilk adımını atmış olmanın verdiği  mutlulukla Zeynep Acar Modaevi’nden ayrıldı. Yasemin Argun, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a böyle bir olanak sağladığı için teşekkür ederken iyi bir stilist olma yolunda ilerleyeceği konusunda söz verdi. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da “Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bir çocuğumuzun hayalini daha gerçekleştirdik. Yasemin’in gelecek yıllarda  iyi bir stilist olmasını ümit ediyorum.Yasemin gibi hayali olan çocuklarımızın da elimizden geldiğince hayalini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın düşlerinin gerçekleşmesini istediği mektuplarını bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!