Küçük Esnaf güldürecek

Güncelleme Tarihi:

Küçük Esnaf güldürecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 11:00

BKM imzalı "Küçük Esnaf" filmi için, 10 Nisan Pazar günü İzmir’deki Optimum Outlet’te baş rol oyuncularının katılımıyla seyircili gösterim düzenlenecek.

Haberin Devamı

Küçük Esnaf güldürecek

Ekranların ve beyazperdenin sevilen isimleri, BKM imzalı, kahkaha dolu bir sinema filmi olan Küçük Esnaf için bir araya geldi. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı, 8 Nisan Cuma günü vizyona girecek olan filmde, senaryoya da imza atan İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’la birlikte Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt başrolleri paylaşıyor. Bela, macera ve aşk üçgeninde kahkaha fırtınası estirmeye hazırlanan filmde İbrahim Büyükak kendi halinde bir çilingiri, Zeynep Koçak bir avukatı canlandırıyor. Gupse Özay’ın ’mahallenin havalı kızı’ olarak kamera karşısına geçtiği projede Cengiz Bozkurt ise bir mafya babası olarak boy gösterecek. Birbirinden eğlenceli karakterler ve komik hikayesiyle, seyirciyle buluşmaya hazırlanan ’Küçük Esnaf’ta rol alan diğer oyuncular Cezmi Baskın, Ünal Yeter, Olgun Toker, Beyti Engin ve Erdal Tosun.

Haberin Devamı

Küçük Esnaf güldürecek

BKM’nin diğer filmlerinde olduğu gibi Küçük Esnaf filmi için de İzmir’de seyircili gösterim düzenlenecek. 10 Nisan Pazar günü Saat 16.00’da başrol oyuncularının katılımı ile Optimum Outlet’te düzenlenecek olan seyircili gösterimin biletleri sinema gişesinde ve Cinemaximum.com.tr adresinde satışa sunuldu.

Organizasyonu gerçekleştirecek olan BKM Ege bölge temsilcisi Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada, "Ülkemizin içinden geçtiği zor zamanlarda bir nebze de olsa gülmenin hepimize iyi geleceğini düşünüyor ve tüm İzmirlileri bizimle beraber gülmeye davet ediyoruz" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!