KSK'DA İLKE POLEMİĞİ

Güncelleme Tarihi:

KSKDA İLKE POLEMİĞİ
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 00:00

KSK’de, Özer Kırca’nın telefonları, başkan adayı Dr. Bülent Zeren’i küplere bindirdi.

Haberin Devamı

KONGRE radarına giren Karşıyaka’da bir numaralı başkan adayı Dr. Bülent Zeren, son 48 saatte yaşadıklarına sert dille tepki gösterdi. Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın geçen haftaki görüşmelerinde kendisinden kulüple ilgilenmesini istediğini aktaran Zeren, “Ben de bu ciddi sorumluluğun bilinciyle, mali durumu incelemeye başladım. Önceki gün beni telefonla arayan Özer Kırca, Selçuk Yaşar adına konuştuğunu belirtip, vereceği desteği rakamlarıyla tarafıma iletti. Listeme almak istediğim isimlerden ikna edemediğim olursa, Selçuk Bey’in bizzat devreye gireceğini de belirtti” dedi.

İlişkiler yönetmemeli

“1,5 saat sonra aynı Özer Kırca ikinci kez telefon edip, Selçuk Yaşar’ın, stat projesinin devamlılığı için mevcut yönetimin sürmesi yönünde görüşleri olduğunu ifade etti” diyen Zeren şöyle konuştu: “Bu gelişmeler göstermiştir ki yüz yıllık KSK, kişilerin ve bu tip davranışların etkisiyle yıllarca yerinde saymış ve hak ettiği konuma ulaşamamıştır. Bu kulübü ilişkiler yönetmemeli. KSK’yi yönetecek tek güç ilkelerdir. İlişkilerin, ilkelerin önüne geçtiği ortamlar kurumları iflasa sürükler. İlkeli bir KSK için değerli camiamızın gereken hassasiyeti göstereceğinden eminim.”

Haberin Devamı

Bütün adaylara eşit mesafedeyim

 KARŞIYAKA’da kongre öncesi gerginlik yaratan gelişmelerle ilgili, Onursal Başkan Selçuk Yaşar’dan net bir açıklama geldi. Yaşar’ın tarafsızlığını dile getirip, yeni yapılacak stadyum konusuna vurgu yaptığı açıklama şöyle: “KSK’nin 6 Haziran’daki kongresinde tüm adaylara başarılar diliyorum. Bu vesileyle bütün
adaylara eşit mesafede bulunduğumu ve hepsine canı gönülden başarılar dilediğimi şanlı camiamızla paylaşmayı görev sayıyorum. Aday olanlardan tek dileğim, seçim sürecinin centilmenlik havası içinde geçmesi. Netice ne yönde olursa olsun kazanan KSK olmalı. KSK için en önemli konu, yapımı gündemde olan yeni stadyumumuzun bir an önce Karşıyaka Stadı’nın bulunduğu alana inşa edilmesidir. Kulübümüz bu büyük yatırım tamamlandığında, geleceğe daha emin adımlarla yürüyecek. Bu yolda tüm camiamızın kenetlenmesini diliyorum.”

Haberin Devamı


Taraftarlar Dr. Zeren’i destekliyor

KARŞIYAKA’da taraftar grupları, Bülent Zeren’in adaylık sürecini sekteye uğrattığı iddia edilen gelişme üzerine harekete geçti. Çarşı Grubu ve Kafsinkaf.org, web siteleri üzerinden yayınladıkları bildirilerde, Onursal Başkan Selçuk Yaşar’a seslenerek, kulübün düzlüğe çıkması için doğru kişinin Zeren olduğunu, özellikle geçen yıl yapılan hatalardan ve kavga ortamından uzaklaşılması gerektiğini vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!