KSK KSK’ye karşı

Güncelleme Tarihi:

KSK KSK’ye karşı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2013 01:12

Yeşil-kırmızılılar, cumartesi İstanbul’da eski tüfekleriyle puan için savaşacak

Haberin Devamı

1. Lig’de 8. haftanın açılış maçında İstanbul BŞB ile kapışacak olan Karşıyaka’ya, cumartesi Olimpiyat Stadı’nda eski dostları rakip olacak. Futbolculuk dönemlerinde formasını giydikleri yeşil-kırmızılı kulüpte geçen sezon teknik direktör, antrenör ve kaleci antrenörü olarak çalışan Cihat Arslan, Recep Umut, Ülken Durak ve Fevzi Layiç, bu kez İstanbul ekibinin teknik heyeti olarak Kaf-Kaf’ın karşısına çıkacak.

KSK patentli dört teknik adamın yanı sıra, geçmişte Karşıyaka formasını giymiş BŞB’li Can Arat ve Orhan Taşdelen de rakip saflarda yer alacak. Sahada Kaf-Kaf’ın teknik patronu Sait Karafırtınalar için de tanıdık yüzler bulunacak. Genç çalıştırıcanın Buca’dan öğrencileri Mehmet Batdal ve Alparslan ile 2010-11’de sarı-lacivertli takımda oynayan Orhan Ak, turuncu-mavili formayla sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

KSK KSK’ye karşı

Çok yaşa Tahir Baba

KARŞIYAKA Divan Kurulu Onursal Başkanı Tahir Türetken’in 90. doğum günü, Tenis Kulüp Lokali’nde, Başkan Fatih Diniz, camianın sembol isimleri Sadettin İşçimenler, Lemi Yerli, Sabahattin Sakıpağa, Yalçın Temizocak, Ateş Özerk ve Türetken ailesinin katılımıyla kutlandı. Pastasını Kaf-Kaf sloganları ve alkışlar arasında kesen, plaket ve hediyelerini alan Tahir Baba, duygusal anlar yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!