Kritik zirve

Güncelleme Tarihi:

Kritik zirve
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2011 22:36

Kongre öncesi sessizliğini koruyan, kulübün 100. yılında hedefler ile bütçenin örtüşmesini isteyen KSK Başkanı Çalışkan, yarın Özer Kırca, salı günü Selçuk Yaşar’la yapacağı toplantılardan sonra kararını açıklayacak.

Haberin Devamı

KARŞIYAKA basketbol Şubesi Başkanı Nazım Torbaoğlu’nun “Hüseyin Çalışkan yoksa, ben de yokum” diyerek rest çekmesi camiada büyük yankı yaratırken, 30 Mayıs’taki kongre öncesi sessizliğini koruyan Çalışkan’ın Onursal Başkan Selçuk Yaşar’la salı günü görüşeceği öğrenildi. Geçen yıl kongreye üç gün kala adaylığı netleşen Başkan Çalışkan’ın Divan Kurulu Üyesi Özer Kırca’yla yarın, Selçuk Yaşar’la ise salı günü yapacağı kritik toplantıların ardından kararını camiaya açıklayacağı bildirildi.

DURAK YİNE YANINDA

Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre KSK’nin 100. yılında kulübün başında olmaya sıcak bakan Çalışkan’ın, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’tan tam destek sözü aldığı, Yaşar Holding’in yönetime aktaracağı kaynağın miktarının netleşmesini beklediği bildirildi. Bu sezon yaşanan hayal kırıklığının ardından KSK için çok özel bir anlamı olan 100. yıl öncesi hedefler ile bütçenin örtüşmesine büyük özen gösteren Çalışkan’ın, Selçuk Yaşar’dan garanti alması halinde güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalarını hızlandırması bekleniyor.

Haberin Devamı

KADRO DA ÇOK ÖNEMLİ

Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Holding’in katkılarının yanı sıra camianın da taşın altına elini sokması bekleyen Yaşar’ın, Çalışkan’ın yola devam etmesini istediği, geçen yıl yaptığı katkıyı artıracağı bildirildi. Geçen yıl yönetime girmeyen Mehmet Peköz’ün göreve dönmesi,  Azad Yeşil’in ise voleybola yine sponsor olması bekleniyor. Tüm organlarda işleyinişin sağlıklı olması için şimdiye kadar ana yönetimden kopuk duran yelken ve tenis şubelerinin başkanlarının da ana yönetimde yer alması sağlanacak. Çalışkan’ın önderliğinde kulübe daha çok vakit ayıran, projeler üreten bir yönetici kadrosu kurulmaya çalışılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!