Körfeze karşı divan'a kurulmak

Güncelleme Tarihi:

Körfeze karşı divana kurulmak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2012 00:00

İzmir’e Divan Grubu da yeni bir projeyle geliyor. ‘Divan Rezidans İzmir’ adıyla Bayraklı bölgesinde başlayacak proje, Mistral Yapı ortaklığıyla hayata geçirilecek.

Haberin Devamı

Otelcilik ve yiyecek – içecek sektörünün ardından rezidans işletmeciliğine de hızlı bir giriş yapan Divan Grubu, yeni bir projeye daha imza atıyor. Ege’nin incisi İzmir’e yepyeni bir iş ve yaşam alanı kazandıracak olan “Divan Rezidans İzmir” projesi; bölgenin önde gelen iş adamları tarafından kurulan Mistral Yapı Şirketi’nin ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.
Divan Grubu, Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği projelerin ardından Ege Bölgesi’nin en önemli şehrine de kusursuz hizmet anlayışını taşıyacak. Gerek konumu, gerekse de işgücü potansiyeliyle ülke ekonomisinin can damarlarından olan İzmir’e yeni bir soluk getirecek olan Divan Rezidans İzmir; otel kalitesini ve ev konforunu tek projede buluşturuyor. Mistral Yapı’nın inşa edeceği ve Divan Grubu’nun işletmeciliğini üstleneceği projenin imza töreni geçtiğimiz günlerde Divan İstanbul’da gerçekleşti. Divan Grubu CEO’su Markos Bekhit ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Faik Öztunç ile Mistral Yapı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haydar İnaç tarafından imzalanan anlaşma ile projeye start verildi. Kentin Bayraklı Bölgesi’nde, Manhattan Projesi olarak nitelendirilen Yeni Kent Merkezi’nde ve Yeni Adliye Binası’nın karşısında konumlanacak olan Divan Rezidans İzmir’in tahmini yatırım maliyetinin 300 milyon TL olması bekleniyor.

SEMBOL OLACAK

Haberin Devamı

Divan Rezidans İzmir; 25 bin metrekare konut, 40 bin metrekare ofis alanına sahip iki kule ile 10 bin metrekare kiralanabilir çarşıdan oluşuyor. Ofis kulesi 45 kat, konut kulesi 40 kat, alışveriş merkezi ise 2 katlı sokak çarşısı olarak planlanıyor. Mistral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı projeyle ilgili yaptığı açıklamada; mimari ve mühendislik olarak herkesin beğeneceği, yaşayanlarına kalite sunan ve şehre katma değer yaratacak bir yapı ortaya çıkaracaklarını belirtti. Türkkanı, bu projeyle İzmir’in yeni bir sembole daha sahip olacağını da vurguladı.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!