Körfezde kürek sörfü

Güncelleme Tarihi:

Körfezde kürek sörfü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2015 01:11

UZUN zamandan bu yana İzmir Körfezi’nde kürek sörfü yapmak isteyen İzmirli fotoğraf sanatçısı Tarık Gök, bu hayalini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

İzmir Körfezi kıyıları ve 1’inci Kordon boyunca yapılan düzenlemelerle sahil şeridi daha yaşanılır hale gelirken renkli görüntüler de ortaya çıkmaya başlandı. İzmirli gezgin ve fotoğraf sanatçısı Tarık Gök, körfezde kürek sörfü yaparak uzun zamandan bu yana arzuladığı bir hayalini gerçekleştirdi. İzmir’de kent yaşamında önemli bir yer tutan deniz kıyılarının hem daha kullanışlı hale geldiğini göstermek hem de hayalini gerçekleştirmek amacıyla Körfez’de board üzerinde kürek çektiğini ifade eden Tarık Gök, şöyle dedi:

"Bugüne kadar birçok şehirde bulundum. Her gittiğim yerde İzmir özlemi ile yanıp tutuşurken, sahilin daha etkin kullanılması için fikirler düşündüm. Bord ile spor yaparken denizden faydalanabiliyorum. Umarım bu deniz sporu kentimizde yaygınlaşır. Ben bunun öncülüğünü yapmaktan büyük keyif aldım. İlgi artar teşfik edilirse herkes bu sporu benimser ve körfezimizi daha yaşanılır, kullanılır hale getirebiliriz."

Haberin Devamı

Gök, İzmir Körfezi’nin sadece özel günlerde değil her gün kullanılması içim kürek sörfü sporunun ideal olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!