Kordon 1 Ekim’de çift yönlü trafiğe açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kordon 1 Ekim’de çift yönlü trafiğe açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Bülent Ecevit tarafından 16 Eylül'de hizmete açılan Kordon rekreasyon alanı kapsamındaki 7 metre genişliğindeki çift şeritli yol, 1 Ekim'de trafiğe açılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, bürokratlarıyla Kordon'un trafiğe açılmasıyla ilgili üç saat süren bir toplantı yaptı.

Yollar kazılacak

PİRİŞTİNA, Kordon'u 1 Ekim'de çift yönlü trafiğe açma kararı aldıklarını açıkladı, ‘‘Ancak önümüzdeki günlerde Alsancak kollektörünün ihalesi yapılacak. Talatpaşa Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı kazılacak. Kasım ayı başında başlayacak bu çalışma sürecinde Kordon'da trafik akışını yeniden düzenleyeceğiz. Alsancak'tan Konak'a doğru tek yön uygulaması yapılacak. Talatpaşa Bulvarı'nın kazılmayan sağ şeridinden de Konak'tan Talatpaşa yönüne trafik akışı verilecek’’ dedi.

Onaylanacak

PİRİŞTİNA, büyük kanal çalışmalarının çok kısa sürede bitirilmeye çalışılacağını belirterek, Alsancak kollektörü tamamlanır tamamlanmaz Kordon'un yeniden çift yönlü olarak trafiğe açılacağını, bu kararların UKOME ve İl Trafik Komisyonu'nun onaylarından sonra hayata geçeceğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!